- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бързо омазняване на косата
ох аз си реших проблема вече-дори не се налага вече да ползвам пресата ми :Д
бебешка пудра и тва е - ръсите,втривате и (аз лично :Д) се навеждам и се реша (даже и "тупам" косата да не остане от пудрата) веднага ми помогна![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
момичета лято е. ужасно е, но всички имаме този проблем. от жегите ни се омазняват косите не от нещо друго.... ние с късите и тънки коси какво да кажем, направо издивявам ;х
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Въх. Тъкмо си купих маслото за нокти, разгледах брошурката и го видях това със семките. Дано да го има в аптеката, купувам си го възможно най-скоро и ще опитам. Това с бебешката пудра също е хитро.
И мойта коса много бързо се омазнява къпя се през 3 дена,но с този шампоан на 3тия ден не изглежда все едно е на пръчки..да пак се къпя през 3 ден,но има доста голяма разлика..на мен действа дано и на теб да помогне ето линк http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:68![]()
Пф, имах същия проблем...ама една приятелка ми издаде тайната си: значии, когато се изкъпеш мажи си косата с хининова вода (ако искаш, не е задължително), ии слагай пяна за обем. На мен косата ми вече се омазнява на 3 дни ;о![]()
![]()
опитай, ако искаш
АМи нзнм за вас, ама на мен много добре ми се отразява![]()
;д;д;д пък и за два месеца косата ми е пораснала с 6 см заради хининовата водa :O
Хининовата вода наистина изсушава леко. Може да ви става мазна косата, ако слагате повече от необходимото.
Народе, по колко да слагам от това масло и да масажирам ли?
(имам предвид маслото от гроздови семена върху косата ми)
^Слагаш в корените направо от шишенцето и разнасяш добре.По принцип можеш и да загрееш маслото преди да го нанесеш.Ако ти се занимава опитай.Иначе,да масажираш.Колкото прецениш и колкото време ти се отделя,но до 5 мин. мисля,че е добре.Така маслото по-добре попива,разнася се и навлиза в кожата.
Стоиш поне 1 час.Всъщност колкото повече,толкова по-добре.Даже можеш да се намажеш вечерта и да преспиш така.На сутринта го отмиваш.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И при мен хининовата вода, пяната, лакът, всички ми омазнява по-бързо.
winowna69 каква марка хининова вода използваш? И как я използваш точно?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Олеее, не знам дали аз сложих много масло, ама... стоях 2-3 часа с него, измих си косата и като изсъхна, стоеше мазна в корените. Сега я измих втори път, надявам се утре да не е отвратителна.
Абе, по колко слагате от това масло? За колко къпани ви стига едно шишенце? Щото аз изхабих една четвърт от него за веднъж.
Бебешка пудра! Върши страхотна работа за без пари..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Моят проблем се оправи с противозачатъчните.Не ги приемайте без консултация с гинеколог, защото те регулират хормоните, а ако нямате проблем с тях, ще си докарате такива. ;D
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ