- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момчетата
Как бихте реагирали в подобна ситуация:
Лягате си вечерта с приятелката ви и преди да заспите, вие си искате, но тя ви отказва. През нощта се събуждате по никое време, защото тя усилено мастурбира в своята половина на леглото.
П.П.: Ситуацията е както смешна, така и много груба. Понеже не се видяхме с моето момче на първи април и си мисля да наваксам с нещо такова (chuckle)
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
чакай чакай чакай ! вие не сте се видяли, а сега се виждате, но ти мастурбираш така ли ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не утре ще се видим. Но как би реагирал ти ако хипотетично твоето момиче направи нещо такова?
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
защо не го направите, а ще мастурбираш ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Момичето иска да се пошегува за първи април.
Глупава шега е. Правиш и на себе си гадно.
Не съм момче, но ако моя ми спретне такъв номер ще съм най-малкото обидена. Аз поне не успявам да усетя хумора в тази "шега".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, то после най-вероятно ще продължим двамата, но в случая е важен първоначалния момент, когато се събуди
What I've felt
What I've known
Never be
Never see
Няма ли да е по-добре да след като му откажеш под някакъв малоумен предлог, да го изчакаш да заспи и да го събудиш със свирка? Пак си го "метнала", ама поне няма да рискуваш да те изрита от леглото.
Защо изобщо трябва да му отказва, по дяволите?
Не може ли да си правят секс, после да заспят и тя пак да го събуди със свирка?
Супер непонятно ми е. Ще се лишавам АЗ от секс, за да му е гадно на него. Хах.
Идеята на авторката е да го излъже заради миналия първи април. Явно не може да измисли по какъв друг начин да стане или пък държи да е нещо, свързано със секс, та просто опитвам да предложа по-приятни варианти.
И сериозно, ако моя ми откаже секс и след това го хвана с пишка в ръка, ще спи в коридора. Без завивка. По без гащи.
Хих да кажем, че бих поздравил цялата и рода, като започна от майка и...![]()
Ного тъпо ;О <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
sapphire5![]()
Дебилна идея! Аз, ако съм мъж, с такъв шут ще изхвърчиш от леглото, пък си мастурбирай колкото желаеш. Това не е шега, това си е обида към половинката и се съмнявам, че някой нормален човек ще го приеме откъм смешната страна!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium