.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    В общия случай всеки започва от келешлък/гъзария.
    и после се пристрастява. другото са митове и легенди.
    Welcome to the Jungle...

Да и аз това казах, всеки започва заради това, интересно му е, компании ала бала, няма заради какво друго да се пробва, не е без да искаш или да са те накарали. Не би трябвало да има пушач, който да го отрича.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    А обвиняват мен, че правя обобщения. Тц, тц..

Тъй като не знам и не ме интересува защо другите били започнали да пушат, ще напиша за себе си. Не пропуших от гъзария. Точка. И не мисля, че съм единствена. Следователно, да - отричам твърдението, че "всеки започва заради това".

И все пак важно ли е кой защо бил започнал да пуши? Всеки си има глава на раменете, това че някои хора следват чуждия акъл, ми е все тая.

Авторе, вземи пример от Concussion.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Е добре, защо започна?
    п.с. не се заяждам, просто ми е интересно

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Подобно нещо се получава ако имаш по-високо кръвно
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на explosion_
    Абе аре моля ви се! 97% от тия '' пушачи '' от 98 до 96 пушат за гъзария.. и кво? Може би това ги прави по-умни или по-специални.. е сигурно е така само че го мислят единствено те! Както и да е по темата.. Не знам защо автора пуши пък и не мисля че е пристрастен до такава степен, че да не може без да запали. Така че, ако ти се завива свят това е от кръвното или просто са ти силни цигарите, както вече ти казаха! Моя съвет е да ги откажеш докато още можеш, пушенето не ти дава нищо хубаво - само взима! (говоря освен за здравето и за финансите). Това разбира се е въпрос на личен избор

Повече от фен
    Аз пък започнах от чисто любопитство, като продължих, защото ми харесваше аромата на тютюна...

Но пък тогава цигарите в кутия ставаха за пушене.

по темата:Мии...спри да пушиш... =3

Мега фен
    а защо ви е да си давате парите за нещо, от което няма полза, но дори може не-дай-Си-Боже да навреди - 1 кутия цигари е около 5 лв., една кутия на ден умножено по 365 дена в годината прави 1825 лв. годишно, умножено по 1 милиард пушачи прави 1825 милиарда лева годишно, а тези пари можеше да се дадат на бедните и нуждаещите се от лечение, за което нямат средства да си го позволят

Повече от фен
    щото кеф цена няма.

Вече са написали защо ти се вие свят и се потиш, и аз като теб пуша рядко (през няколко месеца) ама стабилно ги дърпам.. 2-3 кутии дневно, и после пак спра. не че се опитвам да ги откажа или започна.. аз съм някакъв ненормален случай. Но не се замайвам, или поне е рядко, например сутрин ако не съм пила кафе и изпуша 4-5 цигари докато вървя и е много шумно ми прилошава .. всъщност, не знам на кой не би му прилошало, но както и да е, преди имах тези симптоми.. но като казвам преди,това е когато бях на 14 , по-добре да пушиш по-често но по малко, от колкото рядко но по 2 кутии.. примерно ако си вземеш бяло/синьо виктори 100 ,6-7 цигари на ден са екстра, ама не само сутрин или само вечер.. мисля че зацепи идеята.
    другия вариант е да не пушиш, чопли семки.

Купи си по- леки, ако мофеш дори ге спри. И междудругото наистина не всички почват от гъзария. Аз съм 96 и това дали в очите на другите съм яка или не заради това, че пуша е последното нещо за което ми пука и дори като започнах да пуша не исках да се знае.

Цитирай Първоначално написано от FeelingLikeAghost Виж мнението
    Купи си по- леки, ако мофеш дори ге спри. И междудругото наистина не всички почват от гъзария. Аз съм 96 и това дали в очите на другите съм яка или не заради това, че пуша е последното нещо за което ми пука и дори като започнах да пуша не исках да се знае.
    И защо започна бе мамка му?

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    И защо започна бе мамка му?
    Ми година и повече пушех трева почти всеки ден и като реших да спра един вид използвах цигарите за залъгалка, в смисъл такъв, че просто ми веше станало като навик да пуша всеки ден психически ти говоря и като спрях изведнъж и просто психясах и за това.

Цитирай Първоначално написано от FeelingLikeAghost Виж мнението
    Ми година и повече пушех трева почти всеки ден и като реших да спра един вид използвах цигарите за залъгалка, в смисъл такъв, че просто ми веше станало като навик да пуша всеки ден психически ти говоря и като спрях изведнъж и просто психясах и за това.
    Добре, то е хубаво да психясваш

Повече от фен
    Еми добре спри да пушиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си