- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се справя с пъпките,порите и мазната кожа ?
Искам да попитам как да се справя най-вече с пъпките и порите отдавна искам да намеря решението,но вече ми е писнало от всякакви кремчета без ефект. Моля ви давайте съвети от лични опити и др.
Мерси предварително!!
Отидо на дерматолог , за да ти определи типа на кожата . Ще ти каже какво да си вземешРазличните продукти влияят на всеки по различен начин . Тук някой може да ти каже ,че еди-кой си продукт е добър , но на теб да ти подейства зле ... Ти си решаваш
![]()
Аз също имам разширени пори и кожата ми се омазнява най- вече в Т-зоната. Скоро си взех крема и измиващия гел на La Roche и вече има подобрение, усещам кожата си по- гладка от преди, вече не ми се омазнява, а кремът е идеална основа за грим. Използвала съм много други кремове, но от този наистина има подобрение, много съм доволна! Допълнително си правя домашни маски с хума и нещата се нормализираха.![]()
Последно редактирано от MissShine : 05-24-2012 на 17:33
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Такам, от опит препоръчвам медицинска козметика. Гелът за измиване може да е Avene, La Roche Posay, Bioderma, Iwostin и т. н.- зависи с какви пари разполагаш. Ла Рош е добра инвестиция, ако е промоопаковка 400 мл на цената на 200. Ивостин е около 12 лв. За да прецениш кое ти върши работа, си вземи тестери.
За справянето с омазняването- Bioderma sebium pore refiner- става и за база за грим.
За пъпките- Акне аут активен лосион.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
По-добре отиди на дерматолог, та той да ти предпише кремове.
Ефекта ще е по-добър ако са от една серия.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Авторке, това продуктите да са от една серия е неизпълнимо, защото медицинската козметика е просто поддържаща терапия. Основна е антибактериалната /в случая Акне аут/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!