.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Smile Капсули за отслабваме Инхуа

Някои да е пил капсули или чай за отслабване Инхуа?Моля за вашето мнение ако сте.Също така моля да не ме критикувате и да отговаряте по темата,ако знаете нещо,ако не просто не отговаряйте.Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на draid
    Може да имаш проблеми със стомаха с това нещо. Разбира се всичко е строго индивидуално. Аз лично бих препоръчал повече вода и тичане поне 4 пъти в седмицата.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Днес минах край кварталната аптека и реших да попитам за въпросният чай...Обясниха ми най-подробно,че с подходящ режим на хранене и повечко движение успехът ще е траен..целта е след като се свалят нужните килограми..да се продължи със здравословното хранене..След като прочетох табличката намираща се вътре в опаковката установих,че просто човек трябва да се храни разделно..и да спре тестото и сладките изделия..В ежедневието си и без това не се тъпча с боклуци,а и спортувам..така,че чаят ще е допълнение към режимът ми..няма да лежа и да чакам да свалям кила..от утре ще започна да го пия..и искренно се надявам да се отърва от излишните ми 5 килца При добри резултати ще пиша...

Голям фен Аватара на explosion_
    Абе момичета недейте да си ебавате организмите с такива боклуци.. идете потичайте на стадиона, мръднете до фитнеса спрете ги тея сладки храни с по 200 калории! Гарантиран резултат!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При проблеми с теглото се отбийте през ендокринолог и гинеколог, преди да решите да пиете какви ли не бъркочи.

Моме, що не си взе чай за отслабване http://krem-za-men.de31.com/images/1_1700/11.JPG
    Изглежда много по-безобиден!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на besso
    Спри да набиваш чипсове и шоколади, стани от фейсбука и излез на разходка. Неможе и вълка да е сит и агнето - цяло.

Майка ми го пиеше (за чая говоря) и имаше ефект.За един месец около 5 кг.Чая просто те разхлабва и ще ходиш по честичко до тоалетната. =3

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си