.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 52 от общо 52
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Лол, а сцени ли да правя?
    Мен си ми е цел да ставам по-добър човек с годините и имам желанието да спра да ревнувам. Ще се навивам ако трябва, ама ще спра. Даже мисля, че ще ми е по-лесно да се откажа от това чувство, защото именно то ми развали доста добра връзка : ?
    Как да го преборя иначе.
    Не беше към теб. Просто казвах, че когато си в такъв пристъп на ревност, последното, за което мислиш, е колко е безмислена тя.

DiabolicalSoul, "няма как да не ревнуваш" е тъпо оправдание. Това, че една 16-годишна не може да си държи краката затворени на купон, нищо не означава.

Мега фен
    Град
    <3
    Обичам това:

Пеперудата не пита цветето: „Друг целувал ли те е вече?”. И цветето не пита: „Задиряла ли си друго цвете?”

и се старая да се придържам към него, макар, че понякога се изяждам отвътре. Не защото не вярвам на човека до мен, напротив... просто тъпото усещане се появява и ми се свива сърчицето и всички органи. Знам поне, че никога няма да тръгна да правя грозни сцени, да крещя и да се цупя... по-скоро ще ми стане мега кофти и ще си го изживея самичка
    "седейки у вас и гризейки си ноктите, задушавана от ревност"
    нда
    преди се опитвах да си внуша (и до някъде успешно, за да се опитам да си излекувам ревността :>), че всеки е свободен реално, дори и обвързан, в предвид това, че ъъ 'любовта не пита', но до никъде не стигнах с теЗ си разсъждения. :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си