- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наказваме ли половинките си с липса на секс?
Еххх аз снощи си потвърдих казанато. Скарахме се и той по едно време се опита да ме примами към леглото ама ми беше толкова черен...никакви намерения за секс с него. Дори и за садо мазо не ставаше![]()
![]()
![]()
При мен пък колкото и силен да ми е rage-ът , привличането ми към него не се изпарява и те така.. Може да съм му много бясна, няма думичка да му кажа, но не се лишавам![]()
Ако ще се наказваме, предполагам, че ще го измислим така, че само единия да "страда" от наказанието.
Лишаването от секс е наказание и за двамата. Няма смисъл в това.
На мен не ми се е случвало да му отказвам, само защото съм ядосана. На него не съм му била толкова ядосана до момента, а когато съм ядосана на друг, той винаги намира какво да каже и да ми обърне мислите в друга посока.
Секс бих му отказала само, когато ме боли главата и когато съм капнала от умора.
Въпреки, че при втория случай има изключения. Веднъж бяхме капнали от умора след цял ден вършене на тежка, физическа работа. Ръцете и краката ни трепереха от преумора. Цялата тази атмосфера ни подейства страшно възбуждащо. А мисълта, че го правим с последните си сили - още повече.
И спря да се върти за миг земята..
Не го наказвам умишлено. Просто острият му език ме хвърля в размисли и ме отчайва, та... докато не си го преживея, осмисля и евентуално преглътна, стои на сухо. Лошото е, че той на 10-тата минута е забравил какво и как ми е казал...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Случвало ми се е да го използвам като възпитателна мярка. И работеше! И пак бих го ползвала (ако някой ме питаше преди да си прави каквото поиска).
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много ми е интересно това с "наказването". Първо, не е като сексът да е бонбон, а партньорът - малко детенце и като не слуша мама, дай да не му даваме сладкиши.
Не става така. Още повече, че мене, ако мъжът ми ме "накаже" без секс, така ще подивея ... Говори за липса на елементарно уважение - сексът не е награда, а споделено удоволствие. Нещо не съм на кеф, издразнил ме е, дай да му спра секса. А тва, че той ще отиде да си набие една .. голяма полза от "наказанието". С ултиматуми, особено от типа "направи това/не прави онова иначе ти спирам секса" не смятам, че една връзка би могла да просъществува.
А angry sex е яко нещо![]()