- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Наказваме ли половинките си с липса на секс?
Прилагате ли тази форма на "наказание"? Липсва ми по-нормална дума, предвид факта колко е нелепо да се наказваме все едно сме майка и непослушно дете. Мислите ли, че е подходящ начин? Правите напук на него/нея или на себе си?
имам и един по-конкретен към момичетата.
На всяка от нас се е случвало да се е сдърпала със силната си половинка и да й е толкова черен в момента, че да не може да го гледа. До секс ли ви е тогава? Възможно ли е несъзнателно да лишаваме момчетата си от секс, тоест... не да си казваме "А, той е виновен, край, няма секс", а просто да не можем да го възприемем по този начин, когато сме сърдити. Възможно е момчетата да не схванат разликата, но за мен такава има.
Та?
П.П. Може да си коментирате и angry sex, ако ви дойде музата.
Понеже съм мъжко отговарям само на първото - никога не съм прилагал такива работи, обаче съм си патил и не е особено приятно![]()
И аз не прилагам подобни хватки, за щастие и не са ми прилагали.
Иначе бях пускал подобна тема, ето линк към нея -> http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B0%D1%82
Welcome to the Jungle...
Ако "накажа" него, ще накажа и себе си, така че - никакъв шанс
Но иначе ми се е случвало второто, или по-скоро... ще го кажа така:
С бившото ми човече е имало моменти, в които ме е обиждал по някакъв начин и съм се обиждала ама наистина и ми е ставало криво и мега обидно и в такива моменти абсурд да съм искала да го гушна дори и то не защото ей тъй, за да се правя на интересна, а просто защото наистина съм си обидливо и ми става криво... то даже не се сърдя, а ми става тъжно, ако ми кажат нещо 'обидно' или ми изтъкнат някоя отрицателна черта, много на вътре го взимам
Иначе се е случвало и АЗ да искам секс и да намеквам и да му се натискам, а той да не иска и тогава ми става адски раздразнително и нацупенохахах
и тъй
като цяло съм против тея 'наказвания', а дори би било супер яко ако сме се скарали леееекичко за нещо и се обясняваме един на друг закачливо и по някое време се награбим и бамхахах представих си го, стана ми смешно ;О
НЕ на сексуалните наказания и лишавания!![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, не го наказвам. Няма за какво. А и дори да има, не бих лишила себе си от секс, защото той е сбъркал...
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Лично мнение!
Според мене едно момче да откаже секс на половинката си означава нещо доста сериозно
- В момента си е хванал или харесал някое друго момиче и смята да скъса със сегашната си аверка.
- Омръзнал му е секса
-
Инъче ако гаджето ти от женски пол ти отказва секс това веднага буди някакви въпрос.какво става,къде сгафих,дали харесва друг и бла бла сегаща се. Та поне за мене това е доста гадно наказаниепонеже се паникюсвам доста(ако съм с момиче към което имам сериозни намерения а не съм я хванал за 1-2 седмици просто).
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Добро момченце съм.. Никога не бих наказал така половинката сиНе съм и получавал такова наказание, но предполагам, че е доста кофти
![]()
Пф наказания, да не сме в детската градина. Нека опита само.
Съзнателно да откажа секс, за да му правя напук - не. Няма логика. Все едно сексът е някакъв дар, който при други условия благоволявам да му предоставя, а когато е съгрешил му отнемам - пълни глупости.
Но е факт, че когато съм ядосана/изнервена/напрегната последното, за което мисля е секс. И даже да не е той източника на раздразнението (дефакто "този, който трябва да бъде наказан"), пак го отнася индиректно с липса на секс, като странична реакция от моето лошо настроение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Че кой нормален ще търпи подобно отношение? Аз за момче, което е наказало момичето си без секс.. за момче, което е отказало секс не съм чувал засега. Да откажеш, ако си смазан от работа - ок, но инак е доста глупаво действие без никаква цел. Или, ако си тъжен поради доста сериозна причина.
Още по-малко, че ако ми откаже най-спокойно ще си тресна една сам. Аз и на мастурбация съм доволен и мога да преживея, а тя губи и нека търка пържолата.
И още по-малко, че ако ми откаже.. веднага ще я срежа. Няма секс - няма връзка.
Просто си представям.
Той: Искам тази вечер да те любя, чукам, разпукам като майски цвят, разкъртя, изкъртя и да ти изстискам жизнените сокове.
Тя: Съжалявам.. няма да стане, защото съм ти сърдита.
Той: Че аз и ръце си имам и мислено пак може да те изкъртя.
Просто си представям физономията й.
Това отново доказва теорията ми за сиренето.
Доста жалко, женки, ако го правите. Доста жалко..
ShtrudeL-е сега не е вулгарно. Да не ми се скараш пак. *гледа в земята от срам*
Последно редактирано от Irti : 04-04-2012 на 16:51
За мен това е голяма глупост... да "се наказваме" без секс... детинско е ... вместо да се разберем като нормални хора, да се мъчим един друг... така проблемите не се решават.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Правили сме angry sex. :П Не бих могла да си откажа на себе си удоволствието, че да правя напук. Ако сме скарани за нещо емоционално, което ме е направило тъжна, не ми е до секс. На него също, така че никой не е наказан.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Абсурд. Супер идиотска постъпка ще да е това.
Ако сме наистина скарани за нещо сериозно, то и на двамата не ни е до секс. А ако просто сме се сдърпали закачливо, сексът за сдобряване е най-добрата опция.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Точно!!!
Така не наказвам него, а себе си. Колкото и да сме се скарали никога няма да постъпя по този детински начин.
А ако нещо много му се сърдя или сме се сдърпали яко вариантите са два:
Кресвам и аз изливаме си яда, пушим по една и до има няма 1 час айде в леглото.
Крещя, рева гадно ми е, минават 1 - 2 часа минава ми, разговаряме и обсъждаме проблема, решаваме го и пак всичко свършва в леглото. Някак си винаги след секс се успокояваме и осъзнаваме за каква простотия сме се скарали и колко много се обичаме и не можем един без друг.
Последно редактирано от DragonLady : 04-04-2012 на 19:29
Вече повтарям горните мнения ,но и на мен не би ми хрумнало да накажа някой по този начин, още повече, че наказвам и себе си. Разбира се, когато сме много скарани и ми е сдухано не искамда го гледам, да не говорим за секс. Но щом се оправим веднага се запътваме към леглото. А понякога, когато сме скарани за несъществени неща и angry sex, което е сууупер яко![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Абсолютно грешиш. И двата пола могат и имат право да откажат секс, чисто и просто защото в момента не са в настроение/уморени са/боли ги нещо. Няма повод за такива грандиозни заключения като "Тя ми изневерява" или "Той си има друга".
Ирти, ако ти откаже дори веднъж? Наистина не го разбирам това.
С казаното от TheBeliever съм напълно съгласна: Съзнателно да откажа секс, за да му правя напук - не. Няма логика. Все едно сексът е някакъв дар, който при други условия благоволявам да му предоставя, а когато е съгрешил му отнемам - пълни глупости.
Несъзнателно, от друга страна...
Когато се мисли за прав или не желае да си признае грешката що пък да не му вървя на пук.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пробвай след цял ден скъсване от работа. Прибираш се в къщи и си като труп, боли те главата, умираш от глад, искаш просто да се размажеш на леглото и следващите 12 часа да не мръднеш. Не просто няма да ми е до секс ами дори живота ми да зависи от това, няма да го вдигна![]()
Не, не съм такава .. или поне не съм го правила съзнателно. Той също. Angry sex точно в бившия нямаше никакъв начин да стане... Той постоянно си беше ядосан за нещо и общо взето по това време не трябва дори да му говоря, че ще избухне, хич не беше до секс положението![]()
Въобще що за въпрос?! Много ясно, че само някакви много глупави момичета, ще накажат приятеля си без секс.
Колкото до втория въпрос - Не се сещам за случай, в който ми е бил наистина "черен". И колкото и да мисля - нямало е такъв. Имали сме караници, но има някакъв инстинкт в мен да се защитавам с апатия. Ей тогава не ми е до секс - но знам, че и на него не му е. Имаше само един момент, в който тъкмо бяхме скъсали и той ми беше толкова ядосан и толкова безразлично се държеше с мен, че това даже ме възбуди и се стигна до секс.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.