- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема, в която ще се изповядам
За обрата на живота си ... когато бях още по-малък от сега (5-10 годишен), се разбирах с всички съседи, играехме си от сутрин до вечер пред блока, ходехме мръсни, изцапани, изподрани ... а сега те станаха наркомани, събират се, пият, друсат се, а аз благодарение на нашите, не успях да стана като тях, и съответно вече сме само на "здравей-здрасти"много ми е гадно, искам си предишния живот, не сега те да ме мислят за някакъв едва ли не министър, след като съм висшист, а родителите ми да говорят за тях като за боклуци
мерси за вниманието!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
I never really cared until I met you ...![]()
Тегли една майна на вашите, започни да се друсаш и проблема ти е решен.
Ако ти трябват още съвети аз съм на среща.
По мъдър човек от мен тук няма да намериш.
А за аудиторията да спомена че съм и скромен.![]()
Оффффффф ........
Баща ми цял ден си бие чекии в хола, сега като се прибрах, реши да се льопне да компа, и да ми досажда ... никакво уединение :@@@
На всичкото отгоре, пак имам пясък в бъбреците, и трябва да пия бира, за да ги изхвърля
И за малко мама да ме види под ръка с момиче, какъв срам![]()
родителите ти са прави.. някогашните ти съседски приятелчета вече са отрепки даже здрасти не им казвай гледай ги от високо те са сган, абсолютна паплач
6б3З10
Ти си педал. Не можеш да достигнеш величието на другите съкварталци.
Йес, поне утре ще ходим на шопинг и разходчица :sun:
^ Ми щото трябва да се пазя непорочен и неопетнен, и да ида в рая![]()
Ахъъ тряяше се досетя от аватара ти :Д
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Слушаш ваще с кой да общуваш? Ти си уникален тип.
^ Не точно, ама от малък се постараха да ме отделят от такива хора ....
Оффффффффф........
Защо трябваше всички около мен да са жениКак може 3 колежки да живеят в блока до нас, и нито едно момче
всяка сутрин пием кафе заедно, а няма с кой една мъжка приказка да си кажа
![]()