- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩЩЩЩЩЩЩЩЩ!!!!!!!
Хора, помагайте.... Имам пъпки на лицето, но не са като акне а са пъпчици.. мажа се с "ЗДРАВЕ" , но мисля, че няма голям ефект, а по-лощото е, че след тях остават петна и белези.. искам да се отърва от петната, белезите и пъпкитееееееее.... помогнете ми , изчела съм стотици теми и накрая винаги оставах объркана... помогнете ми, какво да ползвам, какво да правя?
Ако мажеш цялото си лице с крем "ЗДРАВЕ" - Недей!!! Порите ти ще се запушат и ще имаш още много пъпчици. Иначе можеш да пробваш със спирт или ако поръчваш продукти от ейвън можеш да погледнеш серията им за тийнейджъри.![]()
ами да, с ''Здраве'' се мажа, но трябва да спра. и не , не си поръчвам продуктия от ейвън... нещо друго и за тената и белезите ?
Сигурна ли си,че не е някакъв обрив..съветвам те да отидеш на дерматолог![]()
Може и обрив да е. Иначе Garnier ползвам и съм доволна.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами ако е обрив какво да правя? нямам възможност да отида на ддерматолог.. те пъпчиците ми са точно на бузите срещу носа ако ме рабзирате.. мисля, че е "Т" зона, но не съм сигорна на едно и също място са и понякога да се появи една две някъде другаде.. помощ .. а с петната кво да правЯ?
маски с хума
купи си Нахткерцен на д-р Тайс
ама отиди на лекар и ако може де да знам някой около теб (майка баща сестра бретовчедка стринка баба приятелка квот се сетиш) да те погледне и да прецени какво може да е (най-вече да направи разликата дали е обрив или просто пъпки)
http://img1.liveinternet.ru/images/a..._3v_1_copy.jpg Преди ползвах от това и бях много доволна. Исках пак да си взема от него, но в нашата козметика нямаше, а нямах време да обикалям, и вземах това: http://titantrade-bg.com/img/Product...ctivescrub.jpg И от него съм доволна. просто продуктите на Гарниер за лице са добри. Ползвала съм и шампоани, и от тях съм доволна.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
определено на Гарниер Пюр 3 в 1 помага и виждам ефект
може както казаха по-горе да е обрив
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^^ Да. Изчиства лицето. А и не знаем за какви белези и петна говорим. Не е хубаво да се взема, без да се знае.
Ако е обрив, ще има сърбеж. И със спирт в никакъв случай не се мажи. Направи си парна бяня (google ако не знаеш как), не ползвай гримове за момента..ии не е толкова страшно, ако си в пубертета. Ако положението обаче не се оправи до няколко седмици, посети дерматолог.
Аз имах обрив и нямах сърбеж почти.
Отиди на лекар, ако са ситнички, вероятно е обрив. Ще ти изпише кремче и хапчета и до седмица ще се оправиш. Вероятно от некачествен продукт са се появили ,от храна...аз се обринах от едно кремче на Виши, например, всяка кожа си има непоносимост към нещо.
Everything changes, but beauty remains ...
Мога единствено да те посъветвам да си миеш лицето редовно /с хладка вода/ след всяко излизане и вечер преди да легнеш да си почистиш лицето с някакъв лосион. Аз използвам ето този на Гарниер - http://prikachi.com/images/709/4611709I.jpg и съм доволна![]()