.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Супер тъпа история....

Здравейте... Пиша тук, защото имах нужда да споделя... Ужасно ми е трудно да пиша правилно и без правописни грешки защото пиша това със сълзи на очи...
    Така.. преди време се запознах с едно момче.. ии аз си мислех , че ще е поредната едноседмична връзка.. и , че няма да е сериозен , но УВИ беше МОЕТО момче.. и така.. излязахме, харесахме се , взехме се..
    Минаха 1-2 седмици.. подарихме си пурвите подаръци тамън за нова година.. запознах се с майка му.. и той с мойта както и с тати абе всичко както трябва.. Бяхме наистина щастливи.. ее минаваха дните.. и започнахме да се караме.. както всички
    Той започваше да става по-груб ... молих го да ме слуша, защото според мен в една врузка трябва да има ДОВЕРИЕ, КОМПРОМИСИ И РАЗБИРАТЕЛСТВО... но в наща връзка това го нямаше..
    И за жалост се разделихме... по много груб начин ..
    НЕ бях виновна за раздялата ни , но все още му се моля да се съберем .. защото го ОБИЧАМ
    А той сега си гледа живота с друго момиче.. казва ми, че не ме обича вече.. и такива..
    Ако ме обичаше истински , щеше да ме обича още.. все пак от две седмици не сме заедно .. толкова ли е лесно да загърбиш връзка с някой на когото си бърсал сълзите, когото си карал да се усмихва и да бъде щастлив.. някой който би дал всичко за да бъде с теб ТОЛКОВА ЛИ Е ЛЕСНО ...

Написах моята история само защото имах нужда да споделя със някой...
    Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Наистина много гадно...Явно не е изпитвал нещо истинско, щом така гадно те е зарязал... Не казвам нищо, понеже незнам за какво става дума, но това виждам аз..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стегни се и се радвай, че си се отървала. Сега другото момиче ще му търпи грубиянствата. Хубаво е, че хората не получаваме това, което искаме винаги. Иначе би било ужасно. Ти си късметлийка.

Ще ти мине. Не му гледай профилите никъде, не го търси и не се занимавай и ще ти мине по-бързо, отколкото си мислиш. Рано или късно ще намериш някой, който ще те уважава.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    поредния женкар!! По-добре приеми реалността,и го забрави!Просто не си заслужава,а и той не заслужава сълзите ти!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Това, че той те е зарязал е най-големият му подарък. Ти нищо не си загубила. Поредният "мъжкар", който се дърби грубо, защото така правят големите. Гледай напред и го остави в миналото. Съмнявам се, че новата му приятелка ще го търпи дълго с недоверието и скандалите му. Не го търси и се прави, че просто не съществува. Вдигни си главата и гледай напред.

Няма смисъл да съжаляваш...за някой...който не съжалява за теб....Ако той наистина те обичаше...ии наистина изпитваше някакви истински чувства към теб....сега нямаше да е с онова момиче...аа щеше да е с теб..! Забрави за него...не си заслужава да плачеш заради него...Не го търси...както казват в предишните коментари...не му гледай профилите...Като види, че вече не се интерсуваш от него...той сам ще те потърси.... Ще си намериш по добър от този...ии това момче наистина ще те заслужава...

Най-гадното е , че това друго момиче.. има същото име като моето.. но по визия смее напълно различни и вчера ТОЙ ми каза , че е с двете .. смисъл иска да бъде и с двете.. но аз го отрязах..
    Не е толкова лесно да забравиш някой който си обича. Бих искала, но наистина ми е трудно ..
    Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха

Значи...той не знае какво иска...Ако искаше да бъде с теб...сега щеше да е зарязал другото момиче....и щеше да бъде с теб..а не с нея...Ще мине време и ще го забравиш....ще се появи друго момче което наистина те заслужава...и ще забравиш този който те е наранил...и този който си обичала...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Била си наивна да повярваш на лъжите му. Каквото и да е станало, каквото и да е било - просто ми се струва , хм не знам как да се изразя, че за 2 седмици да те забрави и да се занимава с друго момиче. Просто.... от тук си правя изводи , че в действителност той е нямал никакви чувства към теб.

И точно поради тая причина не си струва да се занимаваш с него и да го молиш да се върне при теб. Ти капчица гордост имаш ли в себе си, че така се унижаваш. Можеш да го обичаш, да, но при него щом не е така и му е все тая , има ли смисъл?

Просто престани да се занимаваш с него - това е най-правилното решение. Било е, каквото било. С времето ще го забравиш, но до тогава просто бъди силна и гледай , колкото се може да НЕ мислиш за него и за това, какво е било и какво можеше да бъде.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не се ядосвай заради такива боклуци,миличка.Той е поредния женкар,който ще сменя момичетата като носни кърпички,въпреки че им е казвал колко ги обича. Гледай да продължиш напред,забавлявай се ,излизай с приятели и гледай да не го мислиш много ) Успех

Приятелите ми мислят , че той е с другата само за да ме забрави.. а гордостта му е по-голяма от всичко.. ии оф вече нищо незнам ;х колкото до това дали имам гордост , може би имам.. но го обичам и не мисля , че се унижавам когато вярвам в любовта.. а може би още съм малка ии за това мисля така НЕЗНАМ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^Определено е, защото си малка. Когато любовта е споделена, човекът си струва и знаеш, че се отнася с теб точно така, както би искала, тогава няма унижение. Да се извиниш, да се помолиш за нещо, да покажеш колко ти пука - всичко това може, защото знаеш много добре, че няма да го обърне срещу теб, а всякакви глупости ще бъдат забравени. Само, че в твоя случай човекът не е такъв. И това, което правиш не се оценява от него. Напротив. Просто му вдига и без това надутото его и те прави жалка в очите му, в очите на останалите, а в един момент - и в твоите очи.

Проблемът на първите ви връзки на почти всички от тоя форум, които пускат подобни теми е:
    а/ че не си знаете цената и не знаете колко повече заслужавате;
    б/ че не сте имали истинска сериозна връзка с обич, разбиране и грижа. Затова и не знаете как трябва да очаквате да се държат с вас и се подлъгвате на разни грубияни.

След някоя и друга година, ще се чудиш какви си ги мислила.

Какво, ако се е хванал с другата, за да те дразни? Ти такъв мъж ли искаш? Мекотело, което върти женски номера? Я си размърдай мозъка малко. На всяка караница ще се хваща с друга и ти ще му прощаваш, защото видиш ли го правел заради теб? Айде бе. Тия драми са пуберщина. Свестен човек ще ти показва, че не е безразличен като се опитва да те направи щастлива, не като се хване с друга да я опъва и да си гледа кефа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

И преди съм имала връзки, но наистина не са ме обичали и може би се вързах на думите му...
    Благодаря за милите думи на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си