.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    и от КАТ не го знаят

Размисли за секса

Идеята е да се сподели малко опит, че да ставаме по-добри.Надявам се правилно да сте разбрали идеята на темата и да се включат повече хора.Много е важно и дамите да споделят кое им прави по-голямо удоволствие и какво да избягваме.

На кратко как процедирам аз.В повечето случаи съм от горе и движенията ги правя възможно най-бързо като се старая да го вкарвам и изкарвам възможно най-дълбото и колкото се може по-навън без да излизам.Скороста ми прави по-голямото удоловствие а пък и момичетата се гърчат от кеф.По принцип се и старая като го вкарвам да има и някакъв ъгъл, а не право напред.Обаче не винаги успявам да отделя достатъчно внимание на клитора и гърдите.Не ги забравям, но някак си не успявам да смогна все пак като съм от горе съм се подпрял с 2те ръце и е много уморително ако едната отпадне.На известен период от време допълвам с целувки по устата и врата, ако успея и гърдите.

П.П.Обърнал съм внимание на най-честата поза, като за начало.Разбира се всеки свободно може да коментира своята любима поза и всичко как деиства.
    Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
    Street drifting is not a crime!
    Sideway is the right driving way!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пич, ти сериозно ли?! Очакваш да някой да тръгне да ти се обяснява как се прави секс?! При положение, че в повечето случаи винаги е различно...
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще гледам следващия път да документирам сексуалните ми актове, и да ти ги пратя на лично.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Пич, ти сериозно ли?! Очакваш да някой да тръгне да ти се обяснява как се прави секс?! При положение, че в повечето случаи винаги е различно...
    +1
    А това с описването как го правиш ти беше минутката за реклама ли? Щото ако е било така ... антиреклама стана ... Не всяко момиче го обича бързо и грубо! А от самото начало да си груб ... как не те изритват от леглото не знам ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Той не е груб бре, просто е бърз. Сигурно е фен на Шумахер.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    и от КАТ не го знаят
    Моля темата да бъде заключена.

Не мисля, че е казал или направил нещо лошо, но давайте, правете се на интересни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mqqquu Виж мнението
    Не мисля, че е казал или направил нещо лошо, но давайте, правете се на интересни.
    Абсолютно. Нищо толкова не е казал момчето, ама тръгнахте да го ядете.

П.С. Доста добре си звучи описаното даже.

Град
    и от КАТ не го знаят
    И аз не мога да разбера какво толкова съм казал или направил.Не виждам с какво темата стана толкова плюта, ама така е хора всякакви.В крайна сметка никой не пише по същество и ако е толкова скучна и безинтересна нека някой да я заключи.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз не виждам някой ,някъде да е плюл,ама щом казваш. Пак казвам, за мен темата е безсмислена! Не смятам да пиша повече в нея. Успех и хубав ден от мен
    maDamn

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mqqquu Виж мнението
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Banned Голям фен
    ......................................-_-

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Звучи ми малко като "Сега ще барна тук, после ще потъркам там, след 45сек ще забързам темпото и ще я целуна след 2 минути". Наистина ли си правиш планове къде по колко да докосваш?

Аз и да искам не мога да ти кажа какво точно правя по време на секс. Просто съм в такова неосъзнато състояние по време на акта, че няма начин да знам кога къде са ми били ръцете и за колко време, още по-малко да си планувам движенията.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    и от КАТ не го знаят
    Не, няма как да се планира пък и звучи адски тъпо.Но се старая да си имам ясна представа къде се намирам по време на акта ако ме разбираш.Удоволствието е по-голямо и за двамата когато знаят какво правят.Като винаги си има и вратичка за експериментиране най-вече с пръстите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си