- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да разбера дали дадено момиче е Девствена
как да разбера дали дадено момиче е Девствена
mi vij sq...kato pogledne6 edno momi4e si li4i dali e devstvena ili ne....na kolko godini si? darjat se po razli4en na4in..dai mi malko podrobnosti
I don't make love,Baby we make magic....
ми аз лично сам на 19 тя е на 17 амм правили сме Орален секс , но не знам как да позная дали е девствена
Nai Dobre da e Pitash
Ами девствените момичета са малко по-срамежливи и (логично) некомпетентни по темата за секса.Може да разбереш като я предразположиш да си говорите по тая тема и и задай някакъв въпрос който ще ти подскаже.Но гледай да е съвсем спокойно и без да изискваш бърз отговор,че да не се усети или да се уплаши ако крие девствеността си.Каква съм предателка
![]()
![]()
ami obiknoveno kogato e devstvena ne se obezkosmqva otdolu,a sled tova kato zapo4ne da pravi sex 4ak togava
i su6to taka edin ginekolog mi kaza 4e sled polov akt vaginata pridobiva po-ovalna forma![]()
ми щом е така някои може ли да качи снимка на дествена и на не дествена да вида разликите![]()
Първоначално написано от mlada_bulka_igriva
tova 4e puuuulni gluposti ....destvenite momi4eta ne se obeskosmqvali dolu
ti v red li si
Pogledno otdolu i gotovo.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Най-сигурния начин е да и го туриш, но попринцип много лесно се забелязва по държанието. Не знам аз как точно се разбира (аз просто си го усещам). Пада голяма гавра като си лафим с някой авер коя е девствена и коя не и после ги питаме. Нема ви разправям колко бой и псувни съм отнесъл.
Дойдох, Видях, Направих простотия.
По никъв начин ако не си я питал или не си и бръкнал в гащите. Апък тва за държанието е относително
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Ми питай я ...
Първоначално написано от bazzil
правил сам го това с гащите но несам много опитен с дествените и не знам по какво да разбера![]()
Кфо се тормозиш щом ти е прайла свирки и до друго ще стигнете...а като стигнете ще разбереш...
Бе по държанието не винаги може да се разбере.Може момичето да е няква такава по-тиха да не се държи свободно но това не значи че не може да е освободена когато е с любимия си човек =)
Иначе ако тя не реши да ти каже не знам как може да разбереш.
kato stigne6 do sex s tva momi4e 6te razbere6Първоначално написано от boboslavster
Не можеш да разбереш дали е девствена ако не я питаш.
Всички които казват че момичетата които са правили секс гледат,миришат,държат се по "особен" начин..ами лъжат те.
Дори да погледнеш там долу и да търсиш химен няма гаранция че не се е скъсал по време на аеробика или докато е бягала по физкултура.
Ако смяташ да правиш секс с това определено момиче би трябвало да си имате достатъчно доверие и да споделяте достатъчно (ако не всичко).А това да ли е сексуално активна е едно от най-важните неща преди да започнете да се "консумирате".![]()
Всъщност сега се сещам за 2 приятелки които не казаха на партньорите си,че ще им е за 1 път.До ден днешен момчетата така и не знаят,че са отворили момичетата.Направи си извод от къде може да разбереш най-сигурно дали е девствена....Иначе можеш само да предполагаш![]()
![]()
Абсолютно невярно!Първоначално написано от mlada_bulka_igriva
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако не се обезкосмява долу най-вероятно никога няа почне да прай секс... поне ако зависи от мен или някой кат менПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Първоначално написано от GregoryHouse
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 1:29 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ami obiknoveno kogato e devstvena ne se obezkosmqva otdolu,a sled tova kato zapo4ne da pravi sex 4ak togava
i su6to taka edin ginekolog mi kaza 4e sled polov akt vaginata pridobiva po-ovalna forma
....майка ми от 8ми клас почна да ме води на кола маска, а преди това играеше бръснача.. ДЕВСТВЕНИТЕ МОМИЧЕТА СЕ ОБЕЗКОСМЯВАТ СЪЩО!
i su6to taka edin ginekolog mi kaza 4e sled polov akt vaginata pridobiva po-ovalna forma
ами за овалната форма може да е вярно , но за ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО не си права![]()
,девствена съм и се обезкосмявам.А ти човече не се тормози ,най-добре я питай
![]()
Summer (h)
Питай я бе, пич .. пууу толкова ли е трудно ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii