- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слънцезащитен крем за татуировки
Здравейте, наскоро си направих татуировка и след известно време, когато започна да излизам на слънце, трябва да я мажа с някакъв слънцезащитен крем с висок фактор. Бихте ли ми препоръчали някой удачен за случая?
А какво мислите за този на БОЧКО 50+ ? Причината да питам за него е, че струва 7лв, а другите са 25 ++![]()
Този е добър като цена.А съхне ли бързо и оставя ли мазни петна?
Днес си взех този на Carroten, който ми препоръча sarin4eto. Продавачката каза, че е подходящ за целта.
Благодаря за отзивите!
Аз пък не съм си мазала татуса със специални мазила. Излизах си и на слънце и нямах проблеми, единственото, което мажех беше вазелин и то само първите 2 седмици. Лятото на плажа слагах най обикновен слънце защитен спрей, с който пръсках и останалото от тялото. Какви са тези вашите специални грижи не мога да разбера.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
^до горния отговор/
разликата, мила моя, е че след 1-2-3 години моята татуировка ще е още с яки цветове, доколкото твоята, толкова рано изложена на слънце ще е като на дърт затворник. не го казвам с лошо, просто използвам цветущ език.
Ами добре тогава. Много ми е чудно тогава, според теб хората, които са почти изцяло покрити с татуировки сигурно не излизат на слънчева светлина без да са покрити със SPF 50.
П.С. Моите са черно-бели миличка.
It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
Destiny.
Добре бе слънце, аз просто казвам.
А и няма да коментирам изказването ти, аз ти казах, че ти си излязла прекалено рано на слънце..2 седмици тя още зараства..
и нали знаеш, че всяко мастило става или зелено или синьо, според кожата?
Не философствай, а приеми съвета и се грижи за татусите си.
Не съм ходила да се пека на плажа след 2 седмици, а просто си ходех нормално с къс ръкав. Не съм глупава и знам какво става с татусите ако ги третираш зле, но чак пък за едно излизане не съм се мазала със слънце защитни лосиони. Не философствам, а просто споделям.![]()
Destiny.