- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Трябва ми рокля :)
Здравейте! Трябват ми идеи за рокля (за бала на сестра ми). Ако някой може да публикува някакви снимки или ако сте виждали някакви красиви рокли в магазините, споделете, моля ви![]()
Виж в http://www.koketna.com/ имат хубави рокли![]()
Точно в тая кокетна роклите им са ужасни.
А към авторката: Как искаш да ти дадем ние предложения за рокля?! Нито ти знаем тялото, нито какъв цвят би ти отивал, нито нищо...
Мислете малко като пускате тема.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
всеки с вкуса си, а там роклите са хиляди сигурно, все ще си хареса нещо![]()
Благодаря ви за идеите, а до малката лейди - намери друго място където да хейтваш![]()
Разходи се по моловете все ще ти хареса нещо, а можеш и да накараш да ти ушиятИначее да роклите и като цяло дрехите в Koketna на мен не ми харесват . Ужасно чалгаджийски са ми ...
Не хейтвам. Казвам истината, горчивата. Я погледни какви са коментарите по темата ти. Научи, че трябва да се разходиш по магазините. You don't say...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Благодаря на всички!
в www.asos.com можеш да намериш много готини модели!
Nutella♥ сайтът, който пусна, наистина е МНОГО хубав. Иначе, към авторката: излез по моловете - в Бершка, Тера Нова, Ню Йоркър, Страдивариус, H&M има много хубави неща![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Благодаря ви, момичета! Вече имам рокля, взех си я от Tally Weijl ;д С нетърпение чакам бала на сестра ми ;*