.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Hybrid View

DS е на линия Пътувал съм доста и България не е мястото с най-лоши пътища в Европа. Европа и Европейски съюз са две различни неща. В Европейския съюз сме с най-лоши (естествено си делим "престижното" място с Румъния). Около нас Сърбия и Румъния са в подобно на нашето състояние, а Македония и Албания са най-ужасните и бавни места на този свят. Ако звучи отешително там мизерията и пътищата са доста по-сериозни. Съвсем в реда на нещата е хората да напускат. За щастие основно турци засега (били са 1 и половина милиона преди прехода а на последното преброяване нямат и 600000), а сега следва голяма вълна и от българи. И циганите бягат (за щастие). Гърция и Италия са пълни с БГ цигани. Хората, които напускат са прави. Искад да живеят добре. Чужбина не гарантира добър живот, но дава възможност за такъв. И България дава подобни възможности, но са далеч по-малки.

Зачетох темата и ви казвам, че няма смисъл да общувате с michel1. Това е изключително глупав и заблуден човек. Идеята му, че на запад жените не са меркантилни и мъжете няма да го прецакат и една от многото комедии на мозъка му, който изобщо не е в час. Доживях да видя човек, който ще обвини България, че не може да си хване гадже Всякакви има...

Аз ще пробвам да се реализирам тук след като завърша и ако не стане до да кажем 5 години след завършването ми ще погледна на запад. Тъкмо ще имам и някаква практика и опит с живота.
    Последно редактирано от viktora : 06-09-2012 на 16:17

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Говоря за държавите в ЕС, уж се имаме за голямата работа! Кво да им гледам на арменци, македонци, сърби и румънци и те берат душа кат нас!
    Не съм фен на мамалигарите /Румънците/, но няма как да си изкривя душата да кажа, че пътищата им не струват! Миналата седмица пътувах Варна - Букурещ и смея да твърдя, че сме силно изостанали в нашата отсечка!
    Не защото българите сме некадърни и идиоти, а защото нямаме държава, нямаме държавници които да мислят за страната, а не за собствения си джоб! За това вечно пътищата ще са в или за ремонт, за това ще се продават заводи за стотинки, за това ще има корупция, за това ще има болно здравеопазване!

Обичам родината, винаги ще я нося в сърцето си и моите деца ще бъдат възпитани на същото!
    Мразя държавата заседнала в някъв измислен преход, където свободата е превърната в свободия, ценностите в ценизъм и политиката в нарцисизъм!

Дали съм прав или греша... не знам! Аз съм просто човек, който търси правилния път!
    Респект!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си