.
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Threaded View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    некадърен пост
    Първо ми казваш как човек с 2 висши беше вишни, после ми обесняваш как образованието в България е боклук. Та значи, този с 2 висши не може повече от това да беше вишни и за това и бере вишни.

Останалата ти част от поста също е некадърна, но темата е била предъвката няколко милиона пъти.

Не се вкарвай във филми . То така се отваря фирма , от гаражче и Лада - ми айде успех ти пожелавам.
    А как се отваря фирма бе пичке? С S65 и къща в Бояна в часта която има канализация и с предпочитане да е пред резиденцията?

Ти си тоя дето си във филмите!!!

Цитирай Първоначално написано от whitediamond Виж мнението
    В България съм,засега ...
    Заглавието на темата е: "Защо "напуснахте" България". Искам да ти обърна внимание на думата "напуснахте"! Много критики имаш, ама 1 ред не можеш да прочетеш. Не ми трябваше много, за да ви дам пример как даден човек в България не говори Български. После пантерка решава, че трябва ме цитира по темите...

Ам ,чякай малко.. то това , ако го прави с желание и му е кеф си е съвсем нормално.
    Ако не му е кеф няма да се занимава с тази работа..
    Много му е кеф на 1 хирург когато твоя живот е на масата пред него. Много ще му е кеф когато те направи сакат или просто те утрепа.

Аааа, понеже говореше как в чужбина постилят червен килим на Българите което е меко казано смехотворно ще ти кажа какво точно трябваше да направи 1 Българка която е била хирург в България за известно време тука на континента на мечтите. Нищо особено... Само и трябваше 10 години училище и много късмет...
    Последно редактирано от Nakadah : 04-18-2013 на 08:15

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си