- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо "напуснахте" България

Първо ми казваш как човек с 2 висши беше вишни, после ми обесняваш как образованието в България е боклук. Та значи, този с 2 висши не може повече от това да беше вишни и за това и бере вишни.
Останалата ти част от поста също е некадърна, но темата е била предъвката няколко милиона пъти.
А как се отваря фирма бе пичке? С S65 и къща в Бояна в часта която има канализация и с предпочитане да е пред резиденцията?
Ти си тоя дето си във филмите!!!
Заглавието на темата е: "Защо "напуснахте" България". Искам да ти обърна внимание на думата "напуснахте"! Много критики имаш, ама 1 ред не можеш да прочетеш. Не ми трябваше много, за да ви дам пример как даден човек в България не говори Български. После пантерка решава, че трябва ме цитира по темите...
Много му е кеф на 1 хирург когато твоя живот е на масата пред него. Много ще му е кеф когато те направи сакат или просто те утрепа.
Аааа, понеже говореше как в чужбина постилят червен килим на Българите което е меко казано смехотворно ще ти кажа какво точно трябваше да направи 1 Българка която е била хирург в България за известно време тука на континента на мечтите. Нищо особено... Само и трябваше 10 години училище и много късмет...
Последно редактирано от Nakadah : 04-18-2013 на 08:15