.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Казарми в София

Здравейте на всички!

Цялото ми семейство, изключае женорята са минали през казармата.
    От малък имам страст към оръжията и покрай тази страст чувствам че казармата е мястото за мен.

Родителите ми са достатъчно либерални и не ме натискат да ходя, макар че сега не е задължителна. Оставили са ме сам да избера. И да, избора съм си го направил - искам да отида.

Работата е там че не знам къде да ида!

Брат ми е бил в транспортните войски, бил е шофьор на БТР, може и да го последвам.

Света е малък , няма начин да няма някой военен тук който да ме упъти за действащите поделения.

П.с. На 20 години съм.

Бягай към военното в Търново или АМВР София.

Няма ли казарми вече? Не говоря за офицерски училища или да ставам ушев..

Последния набор в казармите мисля,че беше '88 , ти къде си живял до сега,че да не знаеш?

Родом съм в София, 2008 напуснах града по семейни проблеми и отидох в Русе.
    Живях и се издържах сам докато си завърших даскалото. 2011 се върнах в София.

В Русе помня че имаше едно поделение там, викаха му "Жабешкото". Но в тоя град , крака ми повече няма да стъпи.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Армията ни вече не е наборна. Можеш да станеш кадрови войник, което си е работа като всяка друга. Като ти омръзне напускаш.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Армията ни вече не е наборна. Можеш да станеш кадрови войник, което си е работа като всяка друга. Като ти омръзне напускаш.
    A къде мога да отида да кандидатствам за кадрови. Имам претенции към контингента в Босна. (Поне такива слухове чувам че имаме там контингент.)

Имаме контингент в Босна, ама ти не се натиска преди да си проучил нещата. Виждал съм обяви в бюрата по труда, но разбира се най-сигурно е да се отиде във военното окръжие - http://instituciiiorganizacii.obekti...ъжие/14474
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си