- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Казарми в София
Здравейте на всички!
Цялото ми семейство, изключае женорята са минали през казармата.
От малък имам страст към оръжията и покрай тази страст чувствам че казармата е мястото за мен.
Родителите ми са достатъчно либерални и не ме натискат да ходя, макар че сега не е задължителна. Оставили са ме сам да избера. И да, избора съм си го направил - искам да отида.
Работата е там че не знам къде да ида!
Брат ми е бил в транспортните войски, бил е шофьор на БТР, може и да го последвам.
Света е малък , няма начин да няма някой военен тук който да ме упъти за действащите поделения.
П.с. На 20 години съм.
Няма ли казарми вече? Не говоря за офицерски училища или да ставам ушев..
Последния набор в казармите мисля,че беше '88 , ти къде си живял до сега,че да не знаеш?
Родом съм в София, 2008 напуснах града по семейни проблеми и отидох в Русе.
Живях и се издържах сам докато си завърших даскалото. 2011 се върнах в София.
В Русе помня че имаше едно поделение там, викаха му "Жабешкото". Но в тоя град , крака ми повече няма да стъпи.
Армията ни вече не е наборна. Можеш да станеш кадрови войник, което си е работа като всяка друга. Като ти омръзне напускаш.
Имаме контингент в Босна, ама ти не се натиска преди да си проучил нещата. Виждал съм обяви в бюрата по труда, но разбира се най-сигурно е да се отиде във военното окръжие - http://instituciiiorganizacii.obekti...ъжие/14474
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!