- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да кажа на момиче, че съм влюбен в нея?
Влюбен съм в едно момиче от отдавна, опознати сме добре.
Интересува как да и го кажа, че съм влюбен в нея или с нещо друго ?
Дали ще е проблем където е с една година по голяма?
Спордед мен няма да е проблем възрастта,ако мислиш,че има същото към теб и признай,но пък в край на сметка риск печели риск губи,според мен и кажи направо,че имаш нещо към нея,или и го подскажи и ако тя има нещо към теб не мисля,че едната година ще е проблем.ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦА![]()
Ами,например започни да я закачаш,сближи се с нея,възползвай се от някой повод,например рожден ден и и подари червени рози,те са знак на любовта,предложи и да излезнете,заведи я на разходка само двамата поговорете си и и намекни![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не е сложно. Като за начало я попитай да излезнете някъде(може да е на кафе, или някъде където да сте си само двамата ти си решаваш). Oпитaй ce дa я oпoзнaeш, дa paзбepeш интepecитe й, ĸaĸвo й xapecвa, ĸaĸвo я влeчe.Koгaтo paзгoвapятe, глeдaй я в oчитe. Cлyшaй внимaтeлнo дoĸaтo гoвopи, бeз дa я пpeĸъcвaш.Учacтвaй в paзгoвopa. Можеш да и направиш някой комплимент, но само ако наистина го мислиш и недей да прекаляваш с комплиментите, защото може да има обратен ефект. Когато видиш, че се отпуска и се чувства добре в компанията ти започваш да търсиш близост. Намираш си поводи да я гушнеш, хващаш я за ръчичка. Ако се дърпа недей да я притискаш ами и даваш време и после отново опитваш. След като вече има инициятива и от нейна страна създаваш необходимата атмосфера и я целуваш.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ами тогава действай според интересите й. Заведи я на филм, който знаеш, че ще и хареса, поздрави я с някоя песен, заведи я на хубаво място. Покажи и, че нещата които я вълнуват са интересни и на теб и така. Никой не може да ти каже стъпка по стъпка и час по час какво да правиш. То просто се усеща.
Намекни й / докажи й , че я харесваш. С думи няма да постигнеш кой знае колко , по-добре е с действие тя да се увери, че наистина имаш чувства към нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Възръстта не е проблем, въпроса е дали тя ти е показвала, че има някакви чувства към теб ... иначе единствения начин е да си директен, с увъртане няма да станат нещата ...
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-