.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как да кажа на момиче, че съм влюбен в нея?

Влюбен съм в едно момиче от отдавна, опознати сме добре.
    Интересува как да и го кажа, че съм влюбен в нея или с нещо друго ?

Дали ще е проблем където е с една година по голяма?

Спордед мен няма да е проблем възрастта,ако мислиш,че има същото към теб и признай,но пък в край на сметка риск печели риск губи,според мен и кажи направо,че имаш нещо към нея,или и го подскажи и ако тя има нещо към теб не мисля,че едната година ще е проблем.ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦА

Цитирай Първоначално написано от PetyaaP Виж мнението
    Спордед мен няма да е проблем възрастта,ако мислиш,че има същото към теб и признай,но пък в край на сметка риск печели риск губи,според мен и кажи направо,че имаш нещо към нея,или и го подскажи и ако тя има нещо към теб не мисля,че едната година ще е проблем.ЗА ЛЮБОВТА НЯМА ГРАНИЦА
    Как да и подскажа , аз мисля че ако и го кажа направо няма да много добре ?

Ами,например започни да я закачаш,сближи се с нея,възползвай се от някой повод,например рожден ден и и подари червени рози,те са знак на любовта,предложи и да излезнете,заведи я на разходка само двамата поговорете си и и намекни

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от PetyaaP Виж мнението
    ...предложи и да излезнете,заведи я на разходка само двамата поговорете си и и намекни
    Бе кви са тия намеци, кво е тва нещо.
    Авторе, ако и кажеш, че я харесваш нищо няма да постигнеш, най-много да я накараш да се отдръпне. Давай с действия.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Бе кви са тия намеци, кво е тва нещо.
    Авторе, ако и кажеш, че я харесваш нищо няма да постигнеш, най-много да я накараш да се отдръпне. Давай с действия.
    Съгласен съм с теб.

Ако може кажи с какви действия?

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Не е сложно. Като за начало я попитай да излезнете някъде(може да е на кафе, или някъде където да сте си само двамата ти си решаваш). Oпитaй ce дa я oпoзнaeш, дa paзбepeш интepecитe й, ĸaĸвo й xapecвa, ĸaĸвo я влeчe.Koгaтo paзгoвapятe, глeдaй я в oчитe. Cлyшaй внимaтeлнo дoĸaтo гoвopи, бeз дa я пpeĸъcвaш.Учacтвaй в paзгoвopa. Можеш да и направиш някой комплимент, но само ако наистина го мислиш и недей да прекаляваш с комплиментите, защото може да има обратен ефект. Когато видиш, че се отпуска и се чувства добре в компанията ти започваш да търсиш близост. Намираш си поводи да я гушнеш, хващаш я за ръчичка. Ако се дърпа недей да я притискаш ами и даваш време и после отново опитваш. След като вече има инициятива и от нейна страна създаваш необходимата атмосфера и я целуваш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Не е сложно. Като за начало я попитай да излезнете някъде(може да е на кафе, или някъде където да сте си само двамата ти си решаваш). Oпитaй ce дa я oпoзнaeш, дa paзбepeш интepecитe й, ĸaĸвo й xapecвa, ĸaĸвo я влeчe.Koгaтo paзгoвapятe, глeдaй я в oчитe. Cлyшaй внимaтeлнo дoĸaтo гoвopи, бeз дa я пpeĸъcвaш.Учacтвaй в paзгoвopa. Можеш да и направиш някой комплимент, но само ако наистина го мислиш и недей да прекаляваш с комплиментите, защото може да има обратен ефект. Когато видиш, че се отпуска и се чувства добре в компанията ти започваш да търсиш близост. Намираш си поводи да я гушнеш, хващаш я за ръчичка. Ако се дърпа недей да я притискаш ами и даваш време и после отново опитваш. След като вече има инициятива и от нейна страна създаваш необходимата атмосфера и я целуваш.
    Опознати сме , знам и интересите , знам какво харесва, знам какво я влече?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от momcheto93 Виж мнението
    Опознати сме , знам и интересите , знам какво харесва, знам какво я влече?
    Ами тогава действай според интересите й. Заведи я на филм, който знаеш, че ще и хареса, поздрави я с някоя песен, заведи я на хубаво място. Покажи и, че нещата които я вълнуват са интересни и на теб и така. Никой не може да ти каже стъпка по стъпка и час по час какво да правиш. То просто се усеща.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Намекни й / докажи й , че я харесваш. С думи няма да постигнеш кой знае колко , по-добре е с действие тя да се увери, че наистина имаш чувства към нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Възръстта не е проблем, въпроса е дали тя ти е показвала, че има някакви чувства към теб ... иначе единствения начин е да си директен, с увъртане няма да станат нещата ...
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си