- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОЛЗВАТЕ ЛИ ХИНИНОВА ВОДА? ... ПОМОГНАЛА ЛИ ВИ Е ЗА БЪРЗ РАСТЕЖ НА КОСАТА?
Чудя се на някой помогнала ли е хининовата вода ? И ако да ,след колко време
абе 10000 такива теми.............
^ подкрепям ....
Да, ползвам. Да, помага ми. И, да, 1000 такива теми в този раздел ...
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
ами ще е добре да използваш търсачката.. а сега като ти казахме ги погледни и някой да заключи темата...
използвах преди, обаче имам нещо като мания да си режа косата и ефект нямаше как да забележа... сега пак ще пробвам и ще гледам да няма ножици покрай мен :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз ползвам сега, нещо не ме кефи, може би косата ми е дефектна ,щом на другите действа.
Сега използвам и маслото на Икаров.
Първият "цикъл" [период от 3 месеца], в който използвах бях много впечатлена. За растеж не мога да кажа, обаче косата ми изглеждаше страхотно. Бях чела, че на около 3 месеца трябва да направя почивка - 1 месец. Та това направих и втория път като започнах отново, нямаше резултат. Та така...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Имаше ефект, но не чак кой знае колко голяма. Но , не помня точно коя, ми омазняваше супер много косата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз я ползвам от скоро така че не мога да ти кажа за растежа...Една приятелка използваше и още от 2 път и се омазни косата а моята не е така..Явно на всеки различно..И още нещо..преди да си я купя питах тука във форума на коя марка да си купя и някои момичета ми казаха, че тази на Милва омазнява и ми препоръчаха Адда..и моята си е Адда и е хубава а на приятелката ми беше Милва...
Аз съм чувала за някакъв шампоан. Една жена го е използвала и косата и за 3-4 месеца е пораснала с 2 педи някъде.. обаче не му запомних името.. :д
пт/ Не съм използвала, ама една приятелка я използваше и имаше ефект.
Аз съм много доволна от хининовата вода. Косата ми расте много бавно , обаче си купих хининова вода и за половин година имаше доста добър резултат(трябва ти търпение , не очаквай много просто ей така) сама прецени:
http://prikachi.com/images/198/3414198e.jpg << преди
http://prikachi.com/images/656/4639656i.jpg << след(сорка ама нямам снимка с изправена коса , иначе е мънииичко по-дълга
Използвам тази на милва и шампоанът също , но на мен не ми омазняват косата.
Водата мисля че беше 1,50 а шампоана 1,70![]()
Последно редактирано от LoveChocolate : 04-12-2012 на 22:01
Мисля, че ми помогна малко, а и аз не слагах много редовно.. най-много 2 пъти в седмицата.
Аз си слагам след всяко миене на косата.
При мен нямаше особено ефект, даже получих странични ефекти....... но то си е индивидуално
Ами докато си мажех корените ми падаха капки по ушите и бузите на лицето и получих обрив на тези места. После я спрях и ми мина. След време пак пробвах с хининова вода и ефекта беше същия.
Аз пробвах друг метод за растеж на косата и определено има голям ефект. Ходя на фризьор веднъж на 3 месеца за връхчета като ми режат около половин, най-много един сантиметър - което е наистина много малко, но е достатъчно за да се махне самия цъфтеж, който не е повече от половин см. За една година косата ми стана от малко под раменете до кръста.
Всичко опира до самата коса. Лично аз използвам хининова вода от около 5 месеца през, които се подстригах 2 пъти (връхчетата). Не намирам голяма разлика в дължината на косата си, но това е, защото се виждам всеки ден в огледалото. Майка ми казва че има промяна. Същото твърди и моя приятелка. Наистина се надявам да е така. Преди използвах преса почти всеки ден, което наистина адски скапваше косата ми, затова отскоро почти спрях употребата и. За период от месец и половина съм се изправяла максимум 6 пъти, като от някъде 2-3 седмици не съм правила нищо на косата си. Опитвам се да я възстановя, използвайки бадемово масло , маска, възстановяващ серум с кристали. Шампоанът ми също е хининов. Използвам го от около месец. Бадемово масло съм си слагала засега 3 пъти, като стоя с него около 2 часа с шапка за баня, след което измивам косата си с шампоана и веднъж седмично си слагам маска с маслина и зехтин (купена е не е домашна). След като изляза от банята втривам хининова вода в корените си, а по дължината нанасям серума с кристалите. Не я суша със сешоар, за да не я изгарям допълнително. Иначе всяка вечер си слагам хининова вода дори и на суха коса . Не забелязвам омазняване или други странични ефекти. За изтощена коса препоръчвам и шампоан Elseve total repair 5- добър е. Засега косата ми е мека, но с лек растеж. Няма да я подстригвам известно време , защото така един вид унищожавам ефекта от хининовата вода. Пази косата си, за да не се налага да я подстригваш и така тя ще спомогнеш за растежа и. Бъди упорита в използването на хининовата вода, не я захвърляй след първия месец. Препоръчвам ти да използваш масла (бадемово, кокосово). Най-важното е да си търпелива и да се грижиш за косата си, тя ще ти се отплати подобаващо за грижите. Успех!!! Ако някои има въпроси да пише на лично съобщение.
продължавам да я ползвам и нямам намерение да спирам![]()