- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- ako moje nqkoi da mi obqsni ...blagodarq predvaritelno
neznam dali tuka e mqstoto kadeto da pitam no dr ne se setih... hodih da mi leqt kur6um .....strqskah se dokato spa...ta vaprosnata baba dokato lee6e kur6uma po4na da mi govori za nqkakva katastrofa ...daje ot raztopenoto olovo se obrazuva ne6to kato kola....i nemoga da razbera tva v bade6te li 6te mi se slu4i.....
не, просто ти е казала каква е причината да се стряскаш, т.е. че си изживял в миналото някакъв инцидент с кола, от което си започнал да се стряскаш. И между другото съветвам те да не ходиш повече при такива хора.
blagodarq za izqsnqvaneto....i mislq da poslu6am saveta ti ...
Аз лично като се стресна много и ходя , понеже човешките разбирания са доста интересни и самото ни подсъзнание базира на тях, а според моето това е начин да ти олекне, въпреки че съм 99% сигурен че само парите си даваме.
defender - кажи защо ако може![]()
^
защото тези хора боравят със сили, които не са от Бога, дори и да споменават Неговото име.
По-добре отидете на църква и помолете свещеника да ви прочете молитва за здраве.
Последно редактирано от defender : 04-09-2012 на 21:54
a izlqtiqt kur6um pokazva samo ot kakvo si se upla6il li ?....za6toto imah 4uvstvoto 4e babata po4va da mi gleda v bade6teto ne6to.....
^
ми ок, и сега кажи какво трябва да направя за да се почустваш добре и да не ти звуча.
може би и ти звучиш като човек на когото баба му е баячка и няма клиентела.
мога и още да си фантазирам.
Последно редактирано от defender : 04-10-2012 на 11:08
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
едно време беше по-красноречив
вие се майтапите, но намирането на полов партньор вече не представлява никаква трудност за разлика от преди 4-5 хилядолетия когато Яков е трябвало да работи в продължение на два пъти по седем години като слуга на бащата на неговата възлюбена за да може баща и да му я отстъпи за жена, понеже тогава в света е имало много малко хора - светът е бил много слабо населен, а сега света е пълен с жени за мъжете и с мъже за жените - няма "дефицит" в това отношение, например преди години се бях регистрирал в някакъв сайт, а оттам профила ми беше попаднал някак автоматически в разни сайтове за запознанства и веднага десетки момичета ми бяха писали, като доста от тях бяха от сащ
"А като видя Яков Рахил, дъщерята на вуйка си Лавана, и овците на вуйка си Лавана, Яков се приближи та отвали камъка от отвора на кладенеца; и напои стадото на вуйка си Лавана. И Яков целуна Рахил и заплака с висок глас. И Яков каза на Рахил, че е брат на баща й, и че е син на Ревека; а тя се затече, та извести на баща си..... След това Лаван рече на Якова: Нима, като си ми брат, ти ще ми работиш безплатно? Кажи ми, каква да ти бъде заплатата. А Лаван имаше две дъщери: името на по-старата беше Лия, а името на по-младата Рахил,..... И Яков, понеже обикна Рахил, рече: Ще ти работя седем години за по-малката ти дъщеря, Рахил..... И тъй, Яков работи за Рахил седем години; но, поради любовта му към нея, те му се видяха като няколко дни. След това Яков каза на Лавана: Дай жена ми..... И тъй, Лаван събра всичките хора от това място и даде угощение. А вечерта взе дъщеря си Лия, та му я доведе;..... Но на утринта, ето че беше Лия. И Яков рече на Лавана: Що е това, което ми стори ти? Нали за Рахил ти работих? Тогава защо ме излъга? А Лаван каза: В нашето място няма обичай да се дава по-младата преди по-старата. Свърши сватбарската седмица с тая; и ще ти дам и оная за работата, която ще ми вършиш още седем години. И Яков стори така; свърши седмицата с Лия и тогава Лаван му даде дъщеря си Рахил за жена..... и работи на Лавана още седем години....." Битие 29: 10-30
Последно редактирано от npp : 04-13-2012 на 13:44
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !
веселба.......
На мен ми ля куршум една бабуша след операция,само защото майка ми настояваше.. а аз не бях уплашен!Е оловото имаше форма на ножовеИ тая с целия си акъл ме пита дали ми ставал кура,ама моля ти се бе жена,от една операция звЕра ми няма да се предаде
![]()
![]()
6te pomolq samo da govorim po temata....a ne da se karame tuka....... az li4no sled kato mi lq kur6uma taq baba se 4uvstvam po upla6en imam 4uvstvoto 4e sam bil pri var4ka i mi e predskazala samo lo6i raboti....na nqkoi slu4valo li mu se e da hodi da mu leqt kur6um i da mu govorqt za bade6teto....
i dali takiva babi mogat da gadaqt...tva mi e mn interesno ..ta nali uj trqbva da te uspokoqt
Ляли са ми куршум без мое знание, само с моя дреха. Олекна ми честно казано. Изчистват напрежението, но навярно има и такива които могат да гадаят.
freshboy - ти не си ли я попитал дали за бъдещето ти говори ?! По принцип при леенето на куршум или восък излиза изображението на това което те е уплашило, т.е не говорим в бъдеще време...
Какво пушите бе, хора? Всеки има потиснати страхове, които оформят характера му и решенията, които взима и никoй, освен уникално трениран психолог не може да ги открие. Особено неква бабка със запек. Но, сериозно.. какво пушите?
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.