.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хайде, поредното тесногръдно мнение. Не са един или двама хората на които им е подействало. Та при дори проработи, без собственото ми знание. Уви, дори не е плацебо ефект.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Уви, дори не е плацебо ефект.
    На мен това ми беше единственото що годе приемливо обяснение - че действа при тези, които лесно си внушават и вярват в такива неща. Откъде си сигурна, че е положението се е подобрило точно заради леенето на куршум? Не виждам каква е връзката, а има толкова много други фактори, които могат да повлияят.

Град
    София
    Последно са ми ляли куршум когато бях в гимназията. Имах здравословен проблем - сърдечна невроза, панически атаки и тикове. Нещата обаче драстично се промениха за ден, всичко това намаля, а с всеки следващ ден ми беше все по-добре. Майка ми по-късно ми каза, че са ми ляли куршум без мое знание, само с моя дреха, в случая една синя блуза ! Всъщност никога не съм виждала жената която ми е ляла куршума, дори името й не знам...

Последно са ми ляли куршум когато бях в гимназията. Имах здравословен проблем - сърдечна невроза, панически атаки и тикове. Нещата обаче драстично се промениха за ден, всичко това намаля, а с всеки следващ ден ми беше все по-добре. Майка ми по-късно ми каза, че са ми ляли куршум без мое знание, само с моя дреха, в случая една синя блуза ! Всъщност никога не съм виждала жената която ми е ляла куршума, дори името й не знам...
    и си сигурна, че външни въздействия като лекарства и тем подобни са без абсолютно никакъв принус?
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bowlingForBeer Виж мнението
    и си сигурна, че външни въздействия като лекарства и тем подобни са без абсолютно никакъв принус?
    Никога не съм пила лекарства. В случая повечето не помагат, а водят само до пристрастяване. Родителите ми винаги са били против 15-16 годишно момиче да пие Ривотрил и теб подобни.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Никога не съм пила лекарства. В случая повечето не помагат, а водят само до пристрастяване. Родителите ми винаги са били против 15-16 годишно момиче да пие Ривотрил и теб подобни.
    Все пак се съмнявам да има някаква връзка. Просто не виждам никакво рационално обяснение леенето на куршум да ти се отразява на здравословното състояние.
    По принцип при сърдечната невроза не става ли въпрос по-скоро за психологичен проблем, предизвикал тези симптоми? Познавам момиче, на което е поставена такава диагноза. Наистина не се лекува с лекарства, търси се причината за неврозата. С преодоляване на психологичния проблем, намаляват и физическите проявления на болестта. Няма как да знам, дали е имало някаква друга промяна (освен леенето на куршум), която да ти е повлияла на състоянието, но вярвам, че е доста по-вероятно. Възможно е и отиването при тази жена да е донесло някакво успокоение на майка ти, а когато си болен отношението и намалената липса на притеснение на околните също може да играе роля. Не знам, не мога да предполагам какво точно е станало, но мисля, че трябва да има някаква обяснима причина.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилицата е задължителна.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си