- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размисли за секса
Идеята е да се сподели малко опит, че да ставаме по-добри.Надявам се правилно да сте разбрали идеята на темата и да се включат повече хора.Много е важно и дамите да споделят кое им прави по-голямо удоволствие и какво да избягваме.
На кратко как процедирам аз.В повечето случаи съм от горе и движенията ги правя възможно най-бързо като се старая да го вкарвам и изкарвам възможно най-дълбото и колкото се може по-навън без да излизам.Скороста ми прави по-голямото удоловствие а пък и момичетата се гърчат от кеф.По принцип се и старая като го вкарвам да има и някакъв ъгъл, а не право напред.Обаче не винаги успявам да отделя достатъчно внимание на клитора и гърдите.Не ги забравям, но някак си не успявам да смогна все пак като съм от горе съм се подпрял с 2те ръце и е много уморително ако едната отпадне.На известен период от време допълвам с целувки по устата и врата, ако успея и гърдите.
П.П.Обърнал съм внимание на най-честата поза, като за начало.Разбира се всеки свободно може да коментира своята любима поза и всичко как деиства.
Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
Street drifting is not a crime!
Sideway is the right driving way!