- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Два кифленски въпроса...
В Пловдив чалгата дрънчи само в дискотеките или от на някой пияница апартамента.
Аз пък съм забелязал, че в Плевен и Варна има прекалено голям процент кифли.
А относно тезата на Венера, че съм чалгар - Мисля е доста нередно точно тя да слага тоя етикет![]()
За травеститите не знам
Иначе за токчетата, зависи от това какви са. Всъщност има доста критерии за една обувка, дали е удобна. Имам обувки с ток 15 см. , които са ми в пъти по-удобни от такива с 8 см. Зависи какъв е свода, каква платформа е направена,колко се високи и каква е дебелината на тока.
Ходя с токчета (над 10см), когато излизам по заведения или по официални поводи.
До 10см. си ги ползвам в ежедневието - когато отивам на лекции примерно.
Единствените обувки без ток, които имам,са летни ботуши, които си нося примерно, когато знам, че цял ден ше съм на лекции, или имам много за вървене и стоене права, или отивам на място , на което не е подходящо да ходя с ток, като например кофти павирани улици,паркчета и т.н.
Моето заключение е, че от години си нося обувки на ток (като си имаш на предвид,че съм дюстабан и не е препоръчително) и нямам никакви проблеми с тях, максимума , който нося е 15см и не ставам някъв щъркоч. Да не говорим, че носенето на токове винаги прави походката (е, има и такива дето не умеят да ходят на ток) по-елегантна и красива. Също така, като плюс това, че ходенето на ток (поне при мен), стяга повече краката, от колкото на ниска обувка.Да не говорим и че с едни прилично подбрани токчета може се създава илюзията за -2,3кг от осанката. : )
Ай стига ве само аз ли не съм я чувал тая члага от джамовете дет дрънчитря да идете малко да обиколите .А за травестите съм слушал легенди свъзани с една дискотека и нищо повече.
Creative Technologie
определено У Варна има доста кифли.. не знам,но на мен във Варна хората не ми харесват.. болшинството имам чувството,че са надути кифли,които използват доста изтъркани лафчета и си мислят,че сега акто почнат купончетата по плажа след 1 месец ще са най-търсени и не знам какви.. абе като цяло там хората ме дразнят ;д .. въпреки че една от най-добрите ми приятелки живее там и честно казано познавам още няколко свестни хорица,но на пръв поглед определено не ми харесват хората там ;д;д;л дано някой от морската столица не се разсърди ;д
С травестити нямам опит, а в токчета се чувствам не добре психически, наистина се опитвах да се възприема някак, но не се получава. И метър и педесЕ да бях, нямаше да вляза в токове, за да съм по-висока. Всъщност не мисля, че момичетата носят токчета, за да са високи, а по-скоро, за да се чувстват ъъ секси. Уви, аз се чувствам фалшиво. Дори като малка не съм обувала обувките на мама.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За травеститите имам подобни наблюдения за Варна, в Пловдив не съм мяркал (ходя там няколко пъти годишно). Иначе точно за пловдивчанките бих казал, че са доста земни, за разлика например от бургаските/варненските мякащи кифли и псевдонадувки или стар'загорските селяндурки.
За токчетата - доста често е въпрос на комплекси (с каквито женската част въобще не са бъкани) и на разни моди (които пак се връзват с комплексите).
Welcome to the Jungle...
Мисля, че няма предвид "моди", като това, което се налага от висшата мода, модният подиум, списанията, известните дизайнери и етц, а точно като "течение", кифленските изцепки и другите селянии. И действително е комплексарско, защото го правят, за да се вписват или привличат внимание.![]()
Или казано по друг начин - атеншън хорщина на макс.
Естествено имам и такива познати, които ми обясняват как едва ли не са се родили на токчета и равните обувки им били адски неудобни.
Мерси Джес.![]()
Welcome to the Jungle...