.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на Me4encety

Я дайте съвет

Та иде реч за това,че гаджето ми е момиче,ама най-добрата ми приятелка не иска да го приеме.Казва,че цитирам - толкова ли не останаха момчета,това не е нормално,не мога да го приема и така нататък.Искам да разбере,че с нея се чуствам добре и че ме прави щастлива и,че наистина няма нищо лошо в това.Помогнете ми.Познавам я от около 13 години даже и повече,а това е единственото за което сме имали различни мнения до сега.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Т.е ти си лесбийка? На колко години сте с приятелката ти?
    За съжаление има хора, които не могат да приемат различната ориентация. Аз го намирам за тесногръдие, макар че когато видя двама мъже да се целуват в парка не ми става особено приятно. Поговори с нея и й кажи, че ако тя не те приема каквато си, как би могла да го очакваш от обществото. Кажи й, че си споделила всичко това с нея, защото си смятала, че ще остане до теб и ако тя е на твоето място ти никога не би претендирала за това в кой да се влюбва. Просто бъди откровена и й дай ясен знак, че намираш поведението й за нелепо и не си очаквала това от нея.

Кажи и, че трябва да те приема такава каквато си, все пак нали сте най-добри приятелки и трябва да те подкрепи. Дори и да не е съгласна, това си е твой личен избор и не е много хубаво ако постоянно ти натяква, че тя е против.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ще свикне, има нужда от време. Постави се на нейно място все пак - тя се чувства като в небрано лозе. До сега сте говорели за момчета, а сега не е сигурна, че ти си същата. Поговори с нея и ѝ обясни, че нищо няма да се промени. Всичко ще стане постепенно.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от SummerRoberts Виж мнението
    Кажи и, че трябва да те приема такава каквато си, все пак нали сте най-добри приятелки и трябва да те подкрепи. Дори и да не е съгласна, това си е твой личен избор и не е много хубаво ако постоянно ти натяква, че тя е против.
    +1. Не мисля, че има с какво повече да допълня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си