Това нещо натрол миприлича. Тук форума е нещо като представителна извадка и 100 човека ти казаха, че не си изостанала, а не може да намери такива в училище. Пълни глупости. Между другото пиянството е модерно до време. На голяма част от хората в университета целите са им съвсем различни и са доста далеч от тревата и водката (не че не се употребява понякога де)
Ако темата не е е.... си по-скоро досадно лапе и там е проблема. Много е грешно да се опитваш да бъдеш постоянен център на внимание. В един момент на стадото му писва и те изритва. Може и това да ти се е случило. Зора да впечатлиш хората на всяка цена също е фатален.
Последно редактирано от babati : 06-05-2012 на 11:44
И аз не пуша и не пия, но това не ме прави изостанал. Вярно, като бях около 14-16 години много ми се подиграваха заради това. С времето всичко се промени и сега тези, които тогава са пушили и пили, сега ми казват, че е добре, че не съм почнал и аз. Simonaaaaa, остави ги тези твои "приятели" да пораснат още малко и да започнат да мислят трезво. Според мен до този момент не ти си изостаналата, а те. Мисленето им е детинско и няма смисъл да им се обиждаш. Прави това, което ти смяташ за добре, избягвай да се влияеш от външни хора, особено такива като хората, които ти се подиграват.
Никога не си позволявай да паднеш до тяхното ниво ! Каквото и да ти говорят, не се засягай въобще. Сега им е хубаво на тези "момичета", но след време като започнат проблемите всичко ще се обърне на обратно. Не си изостанала ама изобщо, аз се отвращавам от "подобия на жени", тоест наркоманки, пушачи, к*рви и всичко останало. Пази си здравето, гледай напред в живота и ни най - малко, не се вслушвай в подобни подигравки.
Не си изостанала. Не си задръстена. Връсниците ти са поредните тъпаци, резултат от манипулаций. http://rustocks.blog.bg/politika/201...pomosht.961910
8 - Насърчаване на гражданите да се възхищават на посредствеността
Да се насърчава в хората идеята, че е модерно да си глупав, вулгарен и груб …
Е това са те. Ти не си. Ти си повече. 1 проблем - накарали са те да мислиш обратното. Позволила си това да стане. Почти всички мои приятели пушат, но до сега не са ми се подигравали, че не пуша.
БТВ. От Благоевград си, аз също съм живял там. Много як град. Не е ли големичък? Няма ли хора като теб?
Последно редактирано от Ospi : 06-12-2012 на 15:54
И аз мисля, че характерът е много по-важен от това дали пушиш и пиеш....
Но все пак... колкото и да искаме и да не искаме ВИнаги се делим на групички... това просто си е стериотип..
И защо се стремиш точно към тази "група" ? Предполагам класът ти е голям .. няма ли момичета или момчета с които да бъдеш по-близка като приятелка , защото например аз като съм сама съм си по-стеснителна ....... ноо винаги като си с приятел .. самочувствието ти се вдига и т.н.н.н.н.н... а пък, ако и от твоя клас не си намериш сродна душа има и други класове ; ) А и трябва ли да се променяш само заради мнението на другите? Помисли
Здравей ... Не се сърди, но приятелите ти са доста тъпи ... И въобще всички 15 16 годишни, които се мислят за много яки, като са станали разхайтени ... Наистина пушенето и пиенето са такива неща, които не ти ги препоръчвам, но изборът си е лично твои Каквото и да ти казват ти недей да падаш на тяхното ниво, те не са никак готини и повярвай ми след време много добре ще го осъзнаят, но ще е много късно ... Не обръщай внимание на такива хора, даже, ако е възможно дори недей да дружиш с тях, защото можеш да затънеш с тях ... Както казват : "С какъвто дружиш, такъв ставаш" ... Казвам ти го от личен опит ... Ето и аз съм като теб, не пуша, не пия, не ходя по дискотеките нощем ... просто, защото още не е дошло времето за тези неща, много рядко някой мой приятел не е отишъл на дискотека и не ми е разправял как се е напил и как му е било много "яко" ... А аз също съм на 15 като теб ... Както казаха в по-горния пост ... винаги можеш да намериш сродна душа и да не ти пука за другите, които не знаят, че по този начин си съсипват живота ... Направо ме е яд на такива хора, защото има доста свестни и си мислят, че дори и да са умни те пропадат надолу все повече и повече и хората го забелязват ...
Последно редактирано от Sladichkoto0 : 06-13-2012 на 05:35
Да си призная честно и аз на тази възраст бях някакво пропадняче... това сеедно не съм го казал. Аз съм перфектен и велик!
Ospi веднага се сещам за босфор тв и тв 7. Няма по-пропадняшки телевизии. А всичко това в линка ти за манипулациите е истина.
По тези две пропадняшки телевизии по време на протестите на зърнопроизводителите не спряха да плюят по тях. Онзи дудука дето навремето е правел сви... на мутрите по заведенията, а сега на Борисов даже щеше да реже гуми в ефир се пенеше че му пречели на софиянеца тракторите да отиде на работа и му запушвали центъра
По-голям кенеф от Борисов не ни е управлявал. От мен да го знаете. Достатъчно умен съм за да виждам неща, които вие изпускате.
Гледах едно предаване дошли от южна африка (най-развитата държава в африка) инвеститори, които правят 50% от кожените салони на бмв, събрали се мениджъри от бмв (компания с 82 милиарда лева приходи от продажби за 1 година толкова е брутния вътрешен продукт на цяла България за година) и откриват фабрика в България на ден ще се правят тук по 1000 кожени салона. И селтака отишъл по късо ръкавче (а всички с костюми). Пълен простак. Изглеждаше точно като бай ганьо там някакъв изтърсак. То и Станишев не беше нещо особено (миналото управление беше класи над сегашното), но поне не ни излагаше.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 05:49
не си длъжна дори да говориш с тях, бъди..индивидуалистка! Пробвай да си намериш една приятелка/един приятел, с когото да имате общи неща и се разбирате, приятно ви е да прекарвате време заедно и т.н. и това ти е достатъчно!
само че..моля те..не се поддавай на тази нова мода на кифлите с тесните дънки, сладките блузки, гигантските очила, с които приличат на мухи, шантавите грозновати лакове, големите "вафлени" прически и тем подобни..защото най-важното е да не ставаш като всички тези парцалени кукли, а да бъдеш уникална, различна! да изпъкваш по свой начин!
хей, желая ти успех.. !!!
Не си изостанала ,нито пък задръстена ! Това ,че те пушат и пият не значи ,че ти като не го правиш си задръстена .. хич не им обръщай внимание и да не те вълнува какво казват за теб .. на всеки ако му пукаше какво казват за него до сега до никъде нямаше да стигнем .. ти си имаш глава на раменете и можеш сама да преценяш дали да пушиш и пиеш и не ги гледай тях .. най-голямата грешка е да правиш нещо само ,защото другите правят така.