.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Hybrid View

Голям фен Аватара на SWT
    Ами преди и мене повечко ме разпитваха,но сега не чак толкова подробно,просто си ме знаят с кого излизам и така,след време мисля,че няма да те разпитват толкова много.

Родителите са такива....Все ще питат за нещо, но искат да знаят с кого прекарваш времето си, с какво се занимаваш или какво правиш, когато си извън дома.Загрижени са, знам ли... На мен също ми задават тъкива въпроси понякога, зная, че е изнервящо, но все пак са родители.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    да... друг е въпроса че ги лъжа къде ходя и кво прая

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    да... друг е въпроса че ги лъжа къде ходя и кво прая

xD Това ме изкефи Аз не правя кой зане какво...но за някой глупости предпочитам да си замълча..:д

Но забелязах наскоро,че повече се интересува какво правя когато излизам с приятелки (тогава е големия разпит) .. От скоро си имам гадже (1вото :Д) и тя не ме питаа толкова много...Смисъл,че пак ме разпитва някакви въпроси..но само от сорта : Какво прави той...Как се държи с теб...Добре ли си прекарахте като бяхте заедно и т.н

Цитирай Първоначално написано от 1Пуканка1 Виж мнението
    Но забелязах наскоро,че повече се интересува какво правя когато излизам с приятелки (тогава е големия разпит) .. От скоро си имам гадже (1вото :Д) и тя не ме питаа толкова много...Смисъл,че пак ме разпитва някакви въпроси..но само от сорта : Какво прави той...Как се държи с теб...Добре ли си прекарахте като бяхте заедно и т.н
    Майка ти е интересува се...Иначе аз лъжех без да ми мигне окото и в очите гледах, щото майка ми казваше, който лъже не гледа в очите))
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    Майка ти е интересува се...Иначе аз лъжех без да ми мигне окото и в очите гледах, щото майка ми казваше, който лъже не гледа в очите))
    Освен това и който гледа в ляво лъже или надолу :Д

хахаахх супер познато...баба ми е същата ама много я бъзикам
    тя: с кой ще излизаш?
    аз: с една приятелка
    тя: как се казва? Къде живее? Как се справя в училище?
    аз: Петранка, живее на улицата, не ходи на даскало
    тя: ее стига си се майтапила де! Какво ще правите?
    аз: ще взимам наркотици, ще се напия и ще пуша като луда
    и тя се отказва повече да ме разпитва, просто остава разочарована xD
    иначе няма как да говориш така на майка си де...просто трябва да ти има доверие

Авторке, споко, такива са родителите. Нз на колко си, аз съм на 19 и майка ми още ме пита някакви малоумни въпроси от рода на "в кое кафе беше?" (логично била съм в някое кафе, което тя не знае, в което си ходя с приятелки... ама не, тя да си пита). И за момчета много ме пита, непрекъснато иска да й разказвам какво, що... понеже винаги има някой около мен и тя ми се дразни, че съм излизала с много момчета. Естествено нищо не й казвам, защото ме дразни-кажа ли й, започва да ме упреква, да философства над постъпките ми и да ми дава акъл, който често пъти е грешен. Тя на моите години почти се е омъжила... просто й казвам да не ми дава акъл, щото едно време тя не е слушала много много кво й се говори пък ето я-щастлива, с 2 деца, мъж, всичко! ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Сядаш и им заявяващ "Достатъчно голяма съм, за да съм отговорна. Имайте ми доверие, ако стане нещо, което си струва казването ще ви кажа (гаджета, секс и тн.) Ако се научиш да разговаряш с родителите си и сама да споделяш неща с тях те няма да те разпитват, но с случая майка ти те подбутва да изплюеш поне малко информация, понеже иска да знае какво става с детето и. Нормално е.

Почти всички родители са така , ама те се интересуват от теб !! .. По-приятно ли щеше да ти бъде да не се интересуват от теб .. хм не мисля че ще е така . И мойта майка ме разпитва , но тя се интересува от мен !! Важно е да я има връзката майка / дете .

Като отивам някъде все едно съм на разпит в гестапо,така че спокойно всичко е в рамките на нормалното

Имах същия проблем тази година.
    Една вечер не издържах, защото ми поискаха паролата за скайп и фейсбук, и им казах какво мисля по въпроса и че ми трябва лично пространство.
    Изглежда ме разбраха и сега не ми мънкат - за всичко си има решение.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Разпитват винаги ,ама какво да се прави ..родители са Даже и доста често питата " За какво си говорихте " ...Тцтц Тогава вече се изнервям ...спокойно, не си единствена

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Разпитват винаги ,ама какво да се прави ..родители са Даже и доста често питата " За какво си говорихте " ...Тцтц Тогава вече се изнервям ...спокойно, не си единствена
    дА..като ме пита за какво си говорихте..... (;@ ) Но ...й казвам..за много неща..смяхме се и т.н вЕЧе поянах да се справям със разпитите :дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си