- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- А вас разпитват ли ви така родителите !!?!?!?!?!?!??
Ами преди и мене повечко ме разпитваха,но сега не чак толкова подробно,просто си ме знаят с кого излизам и така,след време мисля,че няма да те разпитват толкова много.![]()
Родителите са такива....Все ще питат за нещо, но искат да знаят с кого прекарваш времето си, с какво се занимаваш или какво правиш, когато си извън дома.Загрижени са, знам ли... На мен също ми задават тъкива въпроси понякога, зная, че е изнервящо, но все пак са родители.
да... друг е въпроса че ги лъжа къде ходя и кво прая
Но забелязах наскоро,че повече се интересува какво правя когато излизам с приятелки (тогава е големия разпит) .. От скоро си имам гадже (1вото :Д) и тя не ме питаа толкова много...Смисъл,че пак ме разпитва някакви въпроси..но само от сорта : Какво прави той...Как се държи с теб...Добре ли си прекарахте като бяхте заедно и т.н:Д
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
хахаахх супер познато...баба ми е същата ама много я бъзикам
тя: с кой ще излизаш?
аз: с една приятелка
тя: как се казва? Къде живее? Как се справя в училище?
аз: Петранка, живее на улицата, не ходи на даскало
тя: ее стига си се майтапила де! Какво ще правите?
аз: ще взимам наркотици, ще се напия и ще пуша като луда
и тя се отказва повече да ме разпитва, просто остава разочарована xD
иначе няма как да говориш така на майка си де...просто трябва да ти има доверие
Авторке, споко, такива са родителите. Нз на колко си, аз съм на 19 и майка ми още ме пита някакви малоумни въпроси от рода на "в кое кафе беше?" (логично била съм в някое кафе, което тя не знае, в което си ходя с приятелки... ама не, тя да си пита). И за момчета много ме пита, непрекъснато иска да й разказвам какво, що... понеже винаги има някой около мен и тя ми се дразни, че съм излизала с много момчета. Естествено нищо не й казвам, защото ме дразни-кажа ли й, започва да ме упреква, да философства над постъпките ми и да ми дава акъл, който често пъти е грешен. Тя на моите години почти се е омъжила... просто й казвам да не ми дава акъл, щото едно време тя не е слушала много много кво й се говори пък ето я-щастлива, с 2 деца, мъж, всичко! ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сядаш и им заявяващ "Достатъчно голяма съм, за да съм отговорна. Имайте ми доверие, ако стане нещо, което си струва казването ще ви кажа (гаджета, секс и тн.) Ако се научиш да разговаряш с родителите си и сама да споделяш неща с тях те няма да те разпитват, но с случая майка ти те подбутва да изплюеш поне малко информация, понеже иска да знае какво става с детето и. Нормално е.
Почти всички родители са така , ама те се интересуват от теб !!.. По-приятно ли щеше да ти бъде да не се интересуват от теб .. хм не мисля че ще е така . И мойта майка ме разпитва , но тя се интересува от мен !! Важно е да я има връзката майка / дете .
Като отивам някъде все едно съм на разпит в гестапо,така че спокойно всичко е в рамките на нормалното
Имах същия проблем тази година.
Една вечер не издържах, защото ми поискаха паролата за скайп и фейсбук, и им казах какво мисля по въпроса и че ми трябва лично пространство.
Изглежда ме разбраха и сега не ми мънкат - за всичко си има решение.
Разпитват винаги ,ама какво да се прави ..родители саДаже и доста често питата " За какво си говорихте " ...Тцтц
Тогава вече се изнервям ...спокойно, не си единствена
![]()
![]()