- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- А вас разпитват ли ви така родителите !!?!?!?!?!?!??
Авторке, споко, такива са родителите. Нз на колко си, аз съм на 19 и майка ми още ме пита някакви малоумни въпроси от рода на "в кое кафе беше?" (логично била съм в някое кафе, което тя не знае, в което си ходя с приятелки... ама не, тя да си пита). И за момчета много ме пита, непрекъснато иска да й разказвам какво, що... понеже винаги има някой около мен и тя ми се дразни, че съм излизала с много момчета. Естествено нищо не й казвам, защото ме дразни-кажа ли й, започва да ме упреква, да философства над постъпките ми и да ми дава акъл, който често пъти е грешен. Тя на моите години почти се е омъжила... просто й казвам да не ми дава акъл, щото едно време тя не е слушала много много кво й се говори пък ето я-щастлива, с 2 деца, мъж, всичко! ...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мойта пък изобщо не ме разпитва. Според мен, трябва да мислиш по-друг начин - като те пита да й казваш, разбира се не всичко, но да ти е приятно когато си говорите.![]()
Сядаш и им заявяващ "Достатъчно голяма съм, за да съм отговорна. Имайте ми доверие, ако стане нещо, което си струва казването ще ви кажа (гаджета, секс и тн.) Ако се научиш да разговаряш с родителите си и сама да споделяш неща с тях те няма да те разпитват, но с случая майка ти те подбутва да изплюеш поне малко информация, понеже иска да знае какво става с детето и. Нормално е.
Почти всички родители са така , ама те се интересуват от теб !!.. По-приятно ли щеше да ти бъде да не се интересуват от теб .. хм не мисля че ще е така . И мойта майка ме разпитва , но тя се интересува от мен !! Важно е да я има връзката майка / дете .
Като отивам някъде все едно съм на разпит в гестапо,така че спокойно всичко е в рамките на нормалното
Имах същия проблем тази година.
Една вечер не издържах, защото ми поискаха паролата за скайп и фейсбук, и им казах какво мисля по въпроса и че ми трябва лично пространство.
Изглежда ме разбраха и сега не ми мънкат - за всичко си има решение.
Разпитват винаги ,ама какво да се прави ..родители саДаже и доста често питата " За какво си говорихте " ...Тцтц
Тогава вече се изнервям ...спокойно, не си единствена
![]()
![]()
Но забелязах наскоро,че повече се интересува какво правя когато излизам с приятелки (тогава е големия разпит) .. От скоро си имам гадже (1вото :Д) и тя не ме питаа толкова много...Смисъл,че пак ме разпитва някакви въпроси..но само от сорта : Какво прави той...Как се държи с теб...Добре ли си прекарахте като бяхте заедно и т.н:Д
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Точно!
Тя иска да разговаря с теб.Загрижена е и те обича и й е интересно как върви младежкия ти живот.Родителите искат да споделяме всичко с тях като най-добри приятели - а те всъщност наистина са най-добрите ни приятели и хората,които най-много биха ни помогнали.
Не разбирам какво се дразните на родителите си... питат ви повече въпроси,защото искат да се сближите))
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...