.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Авторке, споко, такива са родителите. Нз на колко си, аз съм на 19 и майка ми още ме пита някакви малоумни въпроси от рода на "в кое кафе беше?" (логично била съм в някое кафе, което тя не знае, в което си ходя с приятелки... ама не, тя да си пита). И за момчета много ме пита, непрекъснато иска да й разказвам какво, що... понеже винаги има някой около мен и тя ми се дразни, че съм излизала с много момчета. Естествено нищо не й казвам, защото ме дразни-кажа ли й, започва да ме упреква, да философства над постъпките ми и да ми дава акъл, който често пъти е грешен. Тя на моите години почти се е омъжила... просто й казвам да не ми дава акъл, щото едно време тя не е слушала много много кво й се говори пък ето я-щастлива, с 2 деца, мъж, всичко! ...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мойта пък изобщо не ме разпитва. Според мен, трябва да мислиш по-друг начин - като те пита да й казваш, разбира се не всичко, но да ти е приятно когато си говорите.

Сядаш и им заявяващ "Достатъчно голяма съм, за да съм отговорна. Имайте ми доверие, ако стане нещо, което си струва казването ще ви кажа (гаджета, секс и тн.) Ако се научиш да разговаряш с родителите си и сама да споделяш неща с тях те няма да те разпитват, но с случая майка ти те подбутва да изплюеш поне малко информация, понеже иска да знае какво става с детето и. Нормално е.

Почти всички родители са така , ама те се интересуват от теб !! .. По-приятно ли щеше да ти бъде да не се интересуват от теб .. хм не мисля че ще е така . И мойта майка ме разпитва , но тя се интересува от мен !! Важно е да я има връзката майка / дете .

Като отивам някъде все едно съм на разпит в гестапо,така че спокойно всичко е в рамките на нормалното

Имах същия проблем тази година.
    Една вечер не издържах, защото ми поискаха паролата за скайп и фейсбук, и им казах какво мисля по въпроса и че ми трябва лично пространство.
    Изглежда ме разбраха и сега не ми мънкат - за всичко си има решение.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Разпитват винаги ,ама какво да се прави ..родители са Даже и доста често питата " За какво си говорихте " ...Тцтц Тогава вече се изнервям ...спокойно, не си единствена

Цитирай Първоначално написано от vermili0n Виж мнението
    Ами аз какво да кажа?! (възползвам се от темата ти, за да се оплача )
    примерен разговор м/у мен и майка ми/баща ми:
    те: Как мина днес?
    аз: Супер
    те: Ок
    А най често разговорите ни се изчерпват със "здравей" и "здрасти" 0.0

Погледни го от добрата страна - поне проявяват интерес и се безпокоят за теб. Но когато ти се струва прекалено просто им кажи, че не се чувстваш добре от тяхното любопитство и мнителност.
    +1 Обикновено е така:
    Те: Как мина днес в училище?
    Аз: Добре.
    Те: Случи ли се нещо интересно?
    Аз: Не, а когато излизам питат с кого и това е
    Последно редактирано от Sissy~~ : 05-27-2012 на 16:11

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    да... друг е въпроса че ги лъжа къде ходя и кво прая

xD Това ме изкефи Аз не правя кой зане какво...но за някой глупости предпочитам да си замълча..:д

Цитирай Първоначално написано от the_world_around_me Виж мнението
    Разпитват винаги ,ама какво да се прави ..родители са Даже и доста често питата " За какво си говорихте " ...Тцтц Тогава вече се изнервям ...спокойно, не си единствена
    дА..като ме пита за какво си говорихте..... (;@ ) Но ...й казвам..за много неща..смяхме се и т.н вЕЧе поянах да се справям със разпитите :дд

Но забелязах наскоро,че повече се интересува какво правя когато излизам с приятелки (тогава е големия разпит) .. От скоро си имам гадже (1вото :Д) и тя не ме питаа толкова много...Смисъл,че пак ме разпитва някакви въпроси..но само от сорта : Какво прави той...Как се държи с теб...Добре ли си прекарахте като бяхте заедно и т.н

Цитирай Първоначално написано от 1Пуканка1 Виж мнението
    Но забелязах наскоро,че повече се интересува какво правя когато излизам с приятелки (тогава е големия разпит) .. От скоро си имам гадже (1вото :Д) и тя не ме питаа толкова много...Смисъл,че пак ме разпитва някакви въпроси..но само от сорта : Какво прави той...Как се държи с теб...Добре ли си прекарахте като бяхте заедно и т.н
    Майка ти е интересува се...Иначе аз лъжех без да ми мигне окото и в очите гледах, щото майка ми казваше, който лъже не гледа в очите))
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    Майка ти е интересува се...Иначе аз лъжех без да ми мигне окото и в очите гледах, щото майка ми казваше, който лъже не гледа в очите))
    Освен това и който гледа в ляво лъже или надолу :Д

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Майка ти просто се опитва да разговаря с теб, да те подтикне да споделяш, да се сближи с теб. Ти вместо да се възползваш от това си седнала да се оплакваш.
    Точно!
    Тя иска да разговаря с теб.Загрижена е и те обича и й е интересно как върви младежкия ти живот.Родителите искат да споделяме всичко с тях като най-добри приятели - а те всъщност наистина са най-добрите ни приятели и хората,които най-много биха ни помогнали.

Не разбирам какво се дразните на родителите си... питат ви повече въпроси,защото искат да се сближите))

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от elizabethg Виж мнението
    На мен примерно ми е тъпо като се прибера от приятеля ми и се проведе следния разговор:
    Тати:Какво правихе в тях?
    АЗ:Гледахме филм.
    Тати:Еее само сте гледали филм ли?
    АЗ:Ами не само...Приказвахме си.
    Тати:За какво си приказвахте?
    АЗ:Ами де да знам,за много неща,за каквото се сетим... Много тъпо тъй... Ама ми е смешно и забавно,макар,че понякога направо ми иде да се хвърля от терасата!
    хахаха горе-долу същото,ама на мен ми е много забвнооо ;дд
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си