- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Практикувате ли анален секс и какво ви е мнението за него?
Личи си кой е чел и кой не...
Не знам за момиче, което да е имало гаф след клизма.
Относно мега болката и писъците, това са глупости. На първия ми път с моя човек, не ме боля НИКАК. В началото съвсем мъничко, сравнимо общо взето с началото при вагиналния поне при мен.
За оргазъм не знам още, но определено има удоволствие.
И да ме прощавате, ама тия глупости с разширението са просто... средновековна история. Едно момиче би практикувало този вид секс макс веднъж в месеца главно заради разправиите с клизми преди това. Пък и е хубаво да си остане нещо за по-специални случаи. И нищичко им няма. Моя най-добър приятел е гей и практикува анален поне 1-2 пъти седмично от години насам и не съм забелязала да ходи с памперси. Това е мускул. Лол.
За по-голямо спокойствие. Аз не бих могла да се отпусна и въобще да се получи иначе.Първоначално написано от kalpazanka
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да де, именно. Въпросният гей-другар, особено лятото, когато няма университет и други заетости, прави това баш на 2-3 дена. Няма такива последствия за него. Да речем, че човека не е идеален пример, въпреки, че го практикува от 3 години минимум, но гейовете са първо тийнове, после порастват. Не съм чула за ни един възрастен п*дал, който да ходи с памперси. Пък те до един нямат вариант да сменят с вагинален и го правят само анално.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Е възможно е, все пак е мускул, както сама каза преди това! Явно е, че се "възстановява много бързо".. Ама да кажа то човек, ако редовно ходи до тоалетната по голяма нужда - ми то и по-често понякога го прави, за какво говорим тогава..
ЕДИТ: Абе жените сме си много добре, имаме избор!![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Егати, какъв мексикански сос трябва да си ял, че резултата да има размера на пишка.![]()
Споко, то е до човека и момента. Аз твърдо бях казала "Не." с идеята, че няма да я бъде тая. Моя беше съгласен на 100%. Не се и обади даже. По едно време ми мина мисълта съвсем спонтанно и без никакво навиване, сама си предложих. No reason.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Е предполагам, че на всеки нещо ново му звучи странно.. Ще видим какво ще се получи накрая, че като гледам все повече хора са "за"..
Не съм казала, че хората, които го практикуват, "противоречат на природата", казах, че самата идея ми е странна, непонятна лично на мен. Предполагам всеки, преди да го направи, е мислил по подобен начин, надявам се, че не съм първата скептично настроена, към нещо, което не съм опитвала..
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()