.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Личи си кой е чел и кой не...

Не знам за момиче, което да е имало гаф след клизма.

Относно мега болката и писъците, това са глупости. На първия ми път с моя човек, не ме боля НИКАК. В началото съвсем мъничко, сравнимо общо взето с началото при вагиналния поне при мен.

За оргазъм не знам още, но определено има удоволствие.

И да ме прощавате, ама тия глупости с разширението са просто... средновековна история. Едно момиче би практикувало този вид секс макс веднъж в месеца главно заради разправиите с клизми преди това. Пък и е хубаво да си остане нещо за по-специални случаи. И нищичко им няма. Моя най-добър приятел е гей и практикува анален поне 1-2 пъти седмично от години насам и не съм забелязала да ходи с памперси. Това е мускул. Лол.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    С тая клизма направо станахте банални и не оставихте доза възможност за импровизация. За какво си тормозите сфинктерите, при положение че ампулата е празна?
    За по-голямо спокойствие. Аз не бих могла да се отпусна и въобще да се получи иначе.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    И да ме прощавате, ама тия глупости с разширението са просто... средновековна история. Едно момиче би практикувало този вид секс макс веднъж в месеца главно заради разправиите с клизми преди това. Пък и е хубаво да си остане нещо за по-специални случаи. И нищичко им няма. Моя най-добър приятел е гей и практикува анален поне 1-2 пъти седмично от години насам и не съм забелязала да ходи с памперси. Това е мускул. Лол.
    Е то е ясно, че си възвръща формата си, 'щото по тая логика и след като си ходил до тоалетната щеше да си стоиш "отворен" и да си се**ш по пътя..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AniBG Виж мнението
    Е то е ясно, че си възвръща формата си, 'щото по тая логика и след като си ходил до тоалетната щеше да си стоиш "отворен" и да си се**ш по пътя..

Именно. Кажи го на Драконката.

ПП. То и на мен ми беше странно като идея в началото, но взех, че се престраших и се оказа хич не лошо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

ПП. То и на мен ми беше странно като идея в началото, но взех, че се престраших и се оказа хич не лошо.
    Говорех ако се прави на 2-3 дни и като цяло по често, че може да има някакви подобни последици, а физиологичните му фунскции на акуса са друга тема.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Говорех ако се прави на 2-3 дни и като цяло по често, че може да има някакви подобни последици, а физиологичните му фунскции на акуса са друга тема.
    Да де, именно. Въпросният гей-другар, особено лятото, когато няма университет и други заетости, прави това баш на 2-3 дена. Няма такива последствия за него. Да речем, че човека не е идеален пример, въпреки, че го практикува от 3 години минимум, но гейовете са първо тийнове, после порастват. Не съм чула за ни един възрастен п*дал, който да ходи с памперси. Пък те до един нямат вариант да сменят с вагинален и го правят само анално.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Град
    София
    Да де, именно. Въпросният гей-другар, особено лятото, когато няма университет и други заетости, прави това баш на 2-3 дена. Няма такива последствия за него. Да речем, че човека не е идеален пример, въпреки, че го практикува от 3 години минимум, но гейовете са първо тийнове, после порастват. Не съм чула за ни един възрастен п*дал, който да ходи с памперси. Пък те до един нямат вариант да сменят с вагинален и го правят само анално.
    Е възможно е, все пак е мускул, както сама каза преди това! Явно е, че се "възстановява много бързо".. Ама да кажа то човек, ако редовно ходи до тоалетната по голяма нужда - ми то и по-често понякога го прави, за какво говорим тогава..

ЕДИТ: Абе жените сме си много добре, имаме избор!
    Женско съм!
    ^^

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AniBG Виж мнението
    Е възможно е, все пак е мускул, както сама каза преди това! Явно е, че се "възстановява много бързо".. Ама да кажа то човек, ако редовно ходи до тоалетната по голяма нужда - ми то и по-често понякога го прави, за какво говорим тогава..

ЕДИТ: Абе жените сме си много добре, имаме избор!
    Егати, какъв мексикански сос трябва да си ял, че резултата да има размера на пишка.

Споко, то е до човека и момента. Аз твърдо бях казала "Не." с идеята, че няма да я бъде тая. Моя беше съгласен на 100%. Не се и обади даже. По едно време ми мина мисълта съвсем спонтанно и без никакво навиване, сама си предложих. No reason.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Град
    София

Е предполагам, че на всеки нещо ново му звучи странно.. Ще видим какво ще се получи накрая, че като гледам все повече хора са "за"..

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    АНИ,значи всички мацки, които са правили анален ''противоречат на природата''
    или ако правиш орален също ''противоречиш'' щото трябва да я ползваш само за ядене
    ако ти не си правила анален, или не си правила орален не можеш да си изказваш неопитното мнение, камоли по тоя начин
    Не съм казала, че хората, които го практикуват, "противоречат на природата", казах, че самата идея ми е странна, непонятна лично на мен. Предполагам всеки, преди да го направи, е мислил по подобен начин, надявам се, че не съм първата скептично настроена, към нещо, което не съм опитвала..
    Женско съм!
    ^^

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Моя най-добър приятел е гей и практикува анален поне 1-2 пъти седмично от години насам и не съм забелязала да ходи с памперси. Това е мускул. Лол.
    Нали знаеш вица.

Каква е разликата между гей и хетеро?
    Хетерото в кенефа:
    -ЪЪЪЪЪЪЪъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъ пльок.
    Хомото:
    -Ъ, пльок.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си