- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо повече от приятелка
Увърта ти много. Има възможност да те е харесала, но е малка. Ако искаш съвет - не коментирай тая тема с нея, освен ако тя не свали нейните карти на масата. Ти твоите вече си ги показал. Ако не иска да споделя - кажи и че не я интересува каквото пита.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мерсии.Значии да не и показвам нищо повече от приятелски чуства,тя първа да каже ?
Оф и за к'во да продължаваш да поддържаш някакво измислено приятелство с нея (отдавна вече не е такова) вместо да й кажеш нещата както са и директно да я питаш .. ще става ли нещо повече или не? пф ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има леко развитие по темата.Питах я направо имам ли шанс за нещо повече от приятелство и ми отговори “винаги има шанс но за всяко нещо иска време“.
Няма развитие. Мотае те, девойките ще потвърдят. Сгазил си много яко лука за пореден път![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хаха това развитие ли наричаш? Девойчето просто си оставя вратичка ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Здравейте,отново.Скарахме се преди няколко дена с това момиче и реших да попитам дали е правилно аз да я потърса първи след известно време или не.Също така да кажа че имам шанс с нея но и трябва време .
Зависи какво искаш.. ако искаш да сте си приятели изчакай да и мине ии я потърси. Повярвай ми ако искаше да бъде с теб досега щеше да е, нямаш никакви шансове, забележи от февруари месец те мотае... просто си намери друга.. с тази просто си губиш времето.
Последно редактирано от a1a2b3v : 05-28-2012 на 14:09
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl