- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Лицето или тялото е по-важно за вас?!?
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
агххх думичката с 'е' >.<
Не ми пречи да кажа и: "Тази става за веднъж.", което ще рече, че има хубаво тяло и поп-фолк лице
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За дупето не знам, ама талията и наистина е гадна.
Иначе предпочитам с хубаво лице.
Разбира се тялото не трябва да е някакво урудливо или дебело или под 60 кг.
Еее мн ясно, че няма да се хвана с Гошко грубаря пред блока само щото искам нещо истинско и по-трайно![]()
просто има хора, които ти харесват веднага щом ги видиш и такива, които и след 30 години пак ще си ти останат антипатични, някой или ти харесва, или - не
![]()
Що сте толкова крайностни, дейба? Средно хубаво лице и средно хубаво тяло са напълно визуално достатъчни. Мен лично ме интересува това, което зависи от човек т.е. дали се поддържа. Поддържаното винаги е хубаво. Иначе не знам какво ще рече хубаво лице на гадно тяло - ако един човек е дебел/слаб лицето му също е такова и колкото и хубави черти да има те се промент (в повечето случи към лошо).
Не знам защо, но винаги съм била на мнение, че външният вид на един мъж не е важен (относно нещата, които не зависят от него). Никога не ми е било фактор. (Освен за чисто сексуални отношения.) Но предпочитам хубаво тяло с...Леко грозновато или нормално лице.
Иначе, когато стане дума за момичета...Обожавам хубави момичета. С хубави тела и хубави лица. Срамота е една жена да изглежда грозно при всички козметични продукти, които се предлагат на пазара. А това да не си поддържа тялото е признак за липса на самоуважение/самоконтрол или за мързел, а с такива хора не искам да си имам работа.
Мдам...
Емануела бих я почерпил една двойка кюфтета с гарнитура, ама чак пък 'хубава'....