- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета, харесвате ли тялото си?
Главен критерий, уя ми. Тия хора немаше да блъскат, ако ги вълнуваше кво мислят жените. И мен не ме вълнува. Кеф ми е да ми намигат по улицата и да ми следят гъза с поглед, ма не ми е най-важното тва в живота. А знам, че някои хора са много повече надраснали егото си от мен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Файн.
Нека блъснат и да мязат на гардероби. Далеч не съм единствената, която не понася такива. Да не говорим, че хората, които са толкова вманиачени, нерядко са си... неинтелигентни, да кажем. После ще реве по форуми как бил супер хубав, видиш ли, ама не му връзвали.
Женското мнение е важно. Останалото е самозаблуда.
Също както мъжкото мнение е важно за една жена.
Мнението на противоположния пол винаги е от значение, но първо е собственото. Ако не се харесваш и се комплексираш от това или онова, няма как някой друг да те хареса. Това е закон!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чак пък неинтелигентни...
За да станат гардероби трябва да знаят как се случва това,а пък целия процес изисква немалко знания,пък и умения да бъдат приложени въпросните.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Харесвам си тялото разбира се.. Както и всеки които го види моментално му става фен !![]()
Харесвам го,доста даже.Е има естествено едно-две неща,които бих оправила,но като цяло се харесвам.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Са тука ще ни накарате младите ентусиасти да спреме да ходиме на фитнес ...
и да ядеме Mcdonalds или KFC ..![]()
Не всички са с еднакъв вкус, според мене - оня ден когато ходих в мола имаше 1 баШ като нЕква мутра...
някакъв 2 метра - минимално 150кг... и не беше някаква свиня ...
и като минаваше 60-70% от момичетата се обръщаха с паднало чене не мисля, че си викат е тоя кво "грозно" тяло има ...![]()
Азис - Хоп [music]
След още месец-два ще си го обожавам![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Като намаля подкожните мазнини може да се харесам мъничко.