- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подарък за златна сватба
Баба и дядо скоро ще имат златна сватба, а аз идея нямам какво да им подаря....Дайте някаква практично идея, защото няма смисъл подаръкът само да събира прах...Благодаря предварително![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Според мен доста ще се зарадват,ако има подариш албум,пълен със снимки (на внуците,дъщерите,синовете и въобще родата) според мен старите хора на това най-биха се зарадвали..е разбира се ако на някои модерни баба и дядо..телефонче,апарат.. нещо а-у техника
![]()
Последно редактирано от -meGusta- : 04-10-2012 на 16:39
Това с албума е готина идейка мда.
Искаш нещо което да им остане за спомен и едва ли не да се просълзят като го видят или нещо практично, дето ще си го ползват "със здраве" ;д ?
Ами то това с албума е задължително, но все пак само с албум не става-50 години вече са заедно...И се чудя по-конкретно какво да бъде, то, че ще е практично, че е![]()
ами кажи горе-долу сумата..ако си отделила доста може някакъв домакински уред-микровълнова,пасатор,миксе р,кафе машина, тиган,ютия - практично![]()
А вие наясно ли сте, че на златна сватба, се подарява злато....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз тъкмо това щях да питам, не трябва ли злато да се подарява...
Да, трябва, но все пак не съм събрала толкова пари, а ако им подаря злато знам, че само ще събира прах и затова реших да е нещо по-практично![]()
up................................................ ....
Шооооколад