- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас, ако Мачока е*е модераторките, за да ги направи такива, тогава как стават
мачока не ебе модераторки, мачока ебе тесни столични пички ЯТ ЛИ ТЕ Е?!?!
и ква е тая глупос за бисексуалността.. нЕма ли ваджайна не ме търси![]()
Статистика: всеки минава по една форумка на 1000 поста.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Аз за сефте ходих там на стриптийз бар преди около 12 години някъде в "златната ябълка" от тогава когато сме на сънито ходим и на стриптийз бар![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
еротик-а до Orange си заслужава ) ако влезеш и с малко повече кеш се разздават мацките до край да ти го гепят
pff kwi са мръсници!
знам го тоя срещу кубан, то и там същото общо взето ако разполагаш, получававш дъ бест 'обслужване' като за специален гост ))
орандже е малко по-надолу в посока Влас, вдясно, там кви запознанства стават.. общо взето само чужденци и ест всички дошли с една цел - Фрога и секс на поразия )))
Абе да ти кажа тия чужденци май само плащат да им танцуват апък на българите не им се дават 150 кинта
Общо взето като разберат , че сме българи и след 10 мин изчезват на друга маса![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Имаше един случай когато средно почерпен ми се видя добра идея да цъфна на басейна на един хотел. Естествено охраната ме упъти по живо, по здраво.
И като споменах абитуриентки има доста, които не обичат да носят бельо по време на почивката си.![]()
Теорията с бисексуалността обяснява хубавото дупе, за което Боряна хвали маЦока.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ми че хуУ е
д'ге
хаха
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.