.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3

Post Пера (или иначе казано - тъпо и заблуждаващо заглавие)

...се опитвам да разбера какво точно е психическото ми сексуално състояние. И не мога, и не мога да го обясня и ме хваща яд. Темата е напълно сериозна бтв. Ще се опитам да обясня колкото мога какво е положението. Не е някво прекалено лично, за да не мога и засяга само и единствено вътрешното ми Аз. И е наистина ъъ доста на психична основа.
    Интересно ми е да прочета от някъде, нещо за сексуалната психоанализа, дори си бях намерила, но като че ли не беше точно това, което ме интересуваше. Та не очаквам тук да сте психоаналитици и да ми кажете какво ми е, а ако сте чели нещо на тази тема, да споделите, защото наистина ми е интересно.
    Като за начало, ще започна с това, че за мен секса не е просто огромно, огромно удоволствие. Никога. Защо го казвам? Защото имам нужда в него да съм като... малка порцеланова чашка в голяма и силна ръка, която я хвърля в някоя стена с все сила и се чупи на хиляди парченца. Не ме разбирайте погрешно, не ме радва идеята да ме пребиват или някакви такива неща. А психически да чувствам, че съм се предала (нещо, което в реалния живот би ме сломило)... че съм попаднала в "лоши и страшни" ръце, които биха ми направили всичко, а аз ще им имам пълно доверие. Омг, все едно се давам доброволно и с най-голямо удоволствие на най-големия си страх... Все едно да имам фобия от игли и сама да си подам ръката шепнейки "твоя е", а последвалата болка да ми хареса. Все още не мога да изрисувам точно какво ми се върти в главата, но се върти от милион време... Чувствам се като в драматичен филм, като пияна, без да съм пила. Имам чувството, че обичам всичко, което би ме наранило. :> Точно това чувствам. :> Това нормално ли е бе мамка му?! О.о Да ми доставя удоволствие нещо, което би ме счупило и това да не ме притеснява? Възможно ли е да съм душевен мазохист?! О.о Мисля, че това моето е самопогубващо, саморазрушително и толкова сладко, искайки да дам всичко и да ми вземат всичко... Другото, което ме плаши... всъщност това до сега мисля, че не ме плаши... другото е, че не съм сигурна, че изпитвам някакви мили чувства, но в същото време го приемам като акт на ..предаване на цялото ми същество на друг човек, а това е много, защото по принцип ми е ужасно трудно да се съблека душевно пред някой напълно... пфф
    не могаа... не мога да се обясня, за пръв път ми се случва да съм в такава мъгла в собствената си душевност. Всичките ми обичливи чувства, всичко винаги е било на макс, всичко винаги е хиперактивно и понякога ме изморява емоционално, а това сега... не го разбирам... малко ме тормози, само защото не го разбирам, не че не ми харесва.
    ох... спирам да бълвам несвързани глупости.
    Някак ми е сдухано, защото на моменти не се понасям и ми идва да си ударя един шамар, раздразнително ми е, не показвам нищо външно и на моменти ми избива всичко... идва ми да се разрева в яда си, да се наспя и всичко да е ок.
    пфф наистина спирам. Сега.

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ

Мега фен
    По принцип всяка една жена иска малко или много да бъде един вид унижена и подчинена в ръцете на мъжа, в което няма нищо странно.
    При мъжа е обратното той иска да е господар, той да контролира нещата и тн и тн.
    Много ми се спи мързи ме да обеснявам
    Чувала ли си за теорията на сексуалността на Зигмунд Фройд ?

http://biservalov.net/psychology/%D0...%D0%B0-%D0%BF/

Гледай и този филм мисля, че ще ти е интересен http://www.imdb.com/title/tt1571222/
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Успях да прочета първите два параграфа, но нататък стана много артъ и спрях. Предполагам са и единствените със съдържание.

По принцип всяка жена, с която съм говорил за това, е казвала, че обича да се чувства слаба и доминирана в леглото. Някои си падат и по садо-мазо, други не. Но всички обичат да са плячка, а партньорът им - властен. Не виждам нищо специално в твоя случай.

Мега фен
    Град
    <3
    НЕ. Не го виждам просто така. :> Прав си, но е нещо много по-силно... което не мога да си обясня...
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Мерси, ще го прочета това, а филма го гледах и дори от там ми се засили интереса...
    4XCOKИ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Мерси, ще го прочета това, а филма го гледах и дори от там ми се засили интереса...
    Дам и аз след като го гледах взех да любопитствам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз няма да чета! Намери си мъж.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Смятам да ти разваля удоволствието и възхищението с нещо, което едновременно отговаря на въпроса ти, и го прави по научен (не-арт) начин (въпреки че логиката си има огромна красота, много хора не й се наслаждават).

Еволюционно погледнато, нормално е, че мъжете биха били с всяка, тъй като те могат да забременят по няколко жени и като цяло не губят нищо. А надсмисъла на това (защо мъжките се съревновават за женска?) е сложен и няма смисъл да го описвам, но е много добре обяснен.

Жените пък от своя страна могат да забременеят само с един, на всеки 9 месеца. Затова е важно да изберат правилния и оттам е напълно логично, освен сексуално привличане (без което вероятно никога няма да се размножат), да имат и някакво отблъскване, че да подбират хората. А ако го виждат като подаряване на някого, това би ги накарало да го подберат с по-голяма точност да е такъв, какъвто харесват - а харесването е направено така, че да избере някой с много добри гени.

И да, еволюционно погледнато, секса с презерватив е безсмислени движения. Това не ме прави асексуален.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си