.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Адски отчаяна от себе си

Здравейте ! Преди да започна да пиша искам да ви честитя страхотния празник и да ви пожелая да си го изкарате страхотно ! Христос Воскресе !!!
    Ето го и моят проблем.Адски съм отчаяна от себе си Преди 15 дни започнах диета то не точно диета а хранителен режим ям точно по 900 калории на ден + ходя на тенис 3 пъти в седмицата. Нито 1 път не съм се изкушила да си хапна нещо сладко или каквото и да е било извън диетата. Днес реших малко да се стимулирам и да стъпя на кантара щях да се зарадвам само 1 грам ако бях свалила, но нее нищо супер много се разтроих и просто отидох и се наядох както трябва и сега съжелявам но късно кажете ми какво не ми е наред за 15 дни не трябва ли да съм свалила поне 1 килограм. Моля ви дайте ми някакъв савет Благодаря :*
    Последно редактирано от ch0c0lat3 : 04-15-2012 на 11:52
    Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Обясни какво по-точно ядеш и по колко пъти на ден .. и колко вода на ден пиеш
    и по колко време играеш тенис ..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен
    най-напред е добре да кажеш колко килограма си и каква ти е височината на тялото?
    Последно редактирано от npp : 04-15-2012 на 12:07

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Обясни какво по-точно ядеш и по колко пъти на ден .. и колко вода на ден пиеш
    и по колко време играеш тенис ..
    плодове, салати, варено или печено месо, задушени зеленчуци, риба, яйца и пия по 1,5 литра вода на ден също тренировката ми не е по малко от 2:30 мин ... всичко изглежда нормално ама ..
    Change the world with your smile, but don't let the world change your smile! =]]

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    най-напред е добре да кажеш колко килограма си и каква ти е височината на тялото?!
    Висока съм 167 и тежа 68кг. доста ама ...

Мега фен
    по принцип 68кг. не е много за 167см., иначе за вталяване можеш да направиш едно тридневно гладуване само на вода, като по време на гладуването е добре да правиш разходки навън, приключва се с сладки плодове и домати, не употребявай кисели, също така първите 2-3 хранения е добре да бъдат в по-малко калории т.е. не е препоръчително тогава да се прекалява с храната
    Последно редактирано от npp : 04-15-2012 на 12:18

Banned Мега фен
    ^ напротив ! .. на 167 трябва да е - 57-60кг. най-много .. и диетите не винаги дават веднага резултати.. просто освен тениса измисли и нещо друго.. хапвай сутрин повечко,на обяд по-малко и вечерята да ти е поне наполовина на обяда.. не вечеряй по-късно от 18:00 и след вечеря гледай да имаш някакво натоварване.. .било то и 10мин. разходка.. т.е. не да се наядеш и да седнеш да гл. тв или да си легнеш .. увеличи водата на около 2л. .. можеш и да ядеш по 4-5 пъти на ден,но по мъничко.. сама реши кой режим ще спазваш.. можеш да започнеш да тичаш..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Няма да се отказваш, я ! Рано или късно всичко си идва на мястото. Две седмици- две.
    Пий вода, яж плодове и салатки, месце тук-там.
    Калории е тоооооооолкова тъпо да броиш, само се тормозиш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не виждаш резултати, защото ядеш прекалено МАЛКО. Когато организма не получава достатъчно храна, той спира да губи калории и килограми и в един момент се оказваш в едно плато, т.е. същите килограми си си, независимо колко малко ядеш.

Това, което трябва да направиш, е да калкулираш своето BMR на английски, на БГ си нямам и идея как е.

http://www.google.bg/#hl=bg&sclient=...w=1280&bih=592

Според твоята височина + килограми, трябва да приемаш поне 1500 калории на ден. Освен това, трябва също така да тренираш 3-5 пъти в седмица. Не говоря за вдигане на тежести до побъркване. Говоря за кардио - бягане, плуване, каране на колело, бързо ходене пък дори и ходене, някакъв друг спорт или пък танци. Приемайки нужния за организма ти брой калории на ден + кардиото ще свалиш килограми за нула време.

доста ми помогнахте найстина супер много ви балгодаря :* просто не знаете до каква степен се бях отчаяла
    и сега пак всичко от начало просто ми се плаче ... това ми в горе доло 5 6 диета за тази година без резултат, а толкова много искам поне 5 кг да сваля много ли искам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не, но с диети нищо няма да постигнеш. Ключът се крие в спорта и умереното консумиране на всякакви храни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си