.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Вярата е нещо ужасно лично. Мога много да уважавам един вярващ, ако просто си живее като такъв с неговите си разбирания. Когато, обаче, тръгне да се обяснява надълго и нашироко в опит да навие странични хора, че неговото мислене е най-вярно, ми става антипатично. Смисълът на вярата е да си живее в теб и да се развива без да имаш нужда да го доказваш на някого. Ако имаш такава нужда, значи самият ти се съмняваш и имаш нужда от събиране на доводи и самонавиване. Лично мнение. Мен може никъде да не ме броите. Аз и за атеист не ставам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Вярата е нещо ужасно лично. Мога много да уважавам един вярващ, ако просто си живее като такъв с неговите си разбирания. Когато, обаче, тръгне да се обяснява надълго и нашироко в опит да навие странични хора, че неговото мислене е най-вярно, ми става антипатично. Смисълът на вярата е да си живее в теб и да се развива без да имаш нужда да го доказваш на някого. Ако имаш такава нужда, значи самият ти се съмняваш и имаш нужда от събиране на доводи и самонавиване. Лично мнение. Мен може никъде да не ме броите. Аз и за атеист не ставам.

+11111111111111111111

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си