.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Мега фен
    ^
    както казах, ти ми описваш състоянието на природа и човека след грехопадението.
    Последно редактирано от defender : 08-29-2012 на 19:54

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    както казах, ти ми описваш състоянието на природа и човека след грехопадението.
    Множко се наби в лайната с това.....

Значи не само хората, но и животните и природата са в грях? Но как може едно животно, което няма свободен избор, да бъде в грях, та то няма душа, нали? Значи животните и всичко в природата са създадени по default греховни? В това няма никакъв смисъл. Как едно нещо ще е в грях, след като то дори няма възможността и свободният избор да се промени? Дори и там където няма хора, маймуните се бият за храна, убиват, крадат от други животни,; същото и с лъвовете, хиените, вълците и каквито други се сетиш. Това е природата и каквото я е създало, е използвало един и същ принцип навсякъде. Сега ти идваш и изведнъж казваш че това е греховно. Току що се изплю на всичко на което дължиш раждането и съществуването си.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Множко се наби в лайната с това.....

Значи не само хората, но и животните и природата са в грях? Но как може едно животно, което няма свободен избор, да бъде в грях, та то няма душа, нали? Значи животните и всичко в природата са създадени по default греховни? В това няма никакъв смисъл. Как едно нещо ще е в грях, след като то дори няма възможността и свободният избор да се промени? Дори и там където няма хора, маймуните се бият за храна, убиват, крадат от други животни,; същото и с лъвовете, хиените, вълците и каквито други се сетиш. Това е природата и каквото я е създало, е използвало един и същ принцип навсякъде. Сега ти идваш и изведнъж казваш че това е греховно. Току що се изплю на всичко на което дължиш раждането и съществуването си.
    В 80% от всичко свързано с нещо религиозно, няма смисъл, стария завет на библията е 60% исторически факти и 40% добре съчинена приказка, новия завет е същото, но в обратен %.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    В 80% от всичко свързано с нещо религиозно, няма смисъл, стария завет на библията е 60% исторически факти и 40% добре съчинена приказка, новия завет е същото, но в обратен %.
    Знам че е безсмислица всичко. Просто ми е интересно какви "аргументи" ще изсмуче от пръстите си(или от други места) този път

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си