Сигурен съм че малцина в този форум ще си напрят труда да ти кажат истината Incadeptus, повечето биха си замълчали, но явно аз съм натоварен с тази задача.
Ти, малко лайненце, не знам откъде се взе, но адски много дразниш с глупостите си. Взимай си камиончетата и куклите барби и отивай да си играеш в пясъчника, шибано лигаво изродче! Казах ти вече веднъж да си затваряш устата защото си тъп, а ти разкривен сополанко продължаваш да дрискаш обилно във всички теми. Какъв ти е проблема, мама и тати не ти обръщат достатъчно внимание и затова го търсиш тука ли? Къде изобщо си се набил където не ти е мястото бе запъртък вкиснат??! Не разбра ли че си тъп и недорасъл? Казах ти го веднъж учтиво, ти почна да сереш два пъти повече! Аз ако те видя, ще има яко шамарена фабрика, дрисльо недоносен, майка ти те е събирала с лъжиката от килима, келеш осран. Не знаеш колко уши имаш по главата си и не можеш да си намериш пишлето в гащите, пък си тръгнал да си изливаш простотиите тук. Това не е само мое мнение, дразниш супер много, или си затваряй устата и слушай какво говорят по-възрастните от теб, или си разкарай туморно гноясалия задник от форума. Шибано педалче търсещо внимание! Чумата да ви тръшне всичките надути малки извергчета. Казах ти да седиш и да слушаш, ти почваш пак да сереш с някакви несвързани простотии за Господ и Вселената. Какво знаеш ти са Господ и Вселената, бе, въшлив дрисък?! Такива като теб изобщо не трябва да притежават компютър, напълнили сте целия интернет с глупостите си!!!
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-27-2012 на 00:54