Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
не не ми даваш съвет,а ми казваш да млъкна,да не се правя на толкова отворен и да си налягам парцалите.А аз не те плюя.Просто казвам,че това колко си голям няма значение в някои случаи.Ти не знаеш аз какво знам и какво не,за да си правиш прибързани заключения.Аз ти се възхищавам,ти ми плюеш в лицето.Тва ли аз трябваше да ти кажа ;д щото аз наистина харесвам мнението ти,но това относно мен не ми хареса хич не искам да споря с теб,то ние не спорим де,аз изслушвам другите,но и изразявам мнение!Това никой не може да ми го забрани.Сега ми кажи съгласен ли си с парадокса?и мислиш ли кат безименния че не е смислен ;д ? ;д
Естествено че това на колко си години няма чак толкова голямо значение, аз не те съдя по годините, а по това какво пишеш. Не искам да ти се правя на голям мъдрец и да те назидавам, просто казвам че ако пишеш по-малко и четеш повече, ще сполучиш. И аз съм бил на твоите години, и пак така търсех информация от много различни източници, но винаги съм подхождал със съмнение към себе си, не с твоята увереност. Така че не си мисли че знаеш всичко. На няколко пъти щах да коментирам това което си написал, защото имаше очевидни несъответствия в коментарите ти. Така че, не искам да ти се правя на велик, това което правиш е хубаво, но имай една благородна скромност. Колкото до парадокса - мисля че и аз го бях публикувал някъде тук във форума преди време. Но в крайна сметка това е просто един от многото парадокси. Има парадокси в живота според които изобщо не трябва да съществуваме, но това не е така, както сам виждаш. Има парадокс например за пътуването във времето, но тъй като ние не можем да докажем че изобщо пътуването във времето е възможно или невъзможно, то не можем и да го отречем само на базата на един парадокс, който пък си е чист флирт с логиката - нищо повече. Та същото и с господ.
Ето един друг парадокс в християнството:
>Попитай християнин защо християнството почита(боготвори) Иисус Христос
>"Защото Иисус Христос е бил сина на Господ"
>Но нали уж Господ е забранил да боготворят други освен Него?
>"Да, ама Господ и Иисус Христос са едно и също нещо"

Значи Господ има син, който е баща сам на себе си, но не съвсем тъй като Господ и Иисус са едно и също, като в същото време не са едно и също нещо.

That's some motherfuckin' quantum shit right there.