- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- В какво вярвате?
Как се появил морала няма да ти казвам, тъй като няма да ме разбереш. Няма нищо общо с Исус Христос. Пак ти казвам. Остави поне за половин час настрана идеята, че любащ баща бди над теб. Това е ограничението, което не можеш да надскочиш! Освободи се! Направи си чай, излез на терасата, остани сам със себе си и виж Бог! Осъзнай, че Бог е тук и сега! Това е единствения Бог, в който може да повярваш, останалото е празна надежда и проява на висш егоизъм!
Библията има нужда от бедни и бедност. Знаеш ли защо? За да съществуват болни мозъци, които да проявят добродетели си. Тук не става на въпрос за никакъв морал, а за внушение, което цели да те вкара в рамките на робството. Замисли се. Виждаш ли колко несъстоятелна е Библията? Заповядва ти: „Помагай на бедните!“ Цитатите, в които Библията призовава към благотоврителност и снизхождение към бедните са десетки. Я сега си представи, че утре се будиш и в света не е останал нито един беден човек. Няма нито един просяк. Излизаш с приятели, минаваш по Витошка и няма нито един дрипав просяк, който да изпъне ръката си, за да получи материална милостиня от теб. Какво ще се случи? Тия цитати ще станат за резил и ще се наложи да бъдат премахнати от светото писание. Каква проста манипулация, а колко ефективно действа! Разбираш ли, каква тежка робия е налегнала християните!?! Те горките имат нужда от бедни, за да отидат в Рая! Ха, ха, ха! Аз нямам нужда от бедни и искам да няма бедни. Но защото съм лицемерен си казвам наум:«Абе, нека има боси, жадни и гладни, ама нека не съм аз бос, гладен и жаден, нека други да са такива!» По този начин изкуствено създавам бедност, за да може по-късно, със съдействието на благостта, правдата и любовта произлизащи от Исус Христос изкуствено да проявя добродетелите си! Колко е жалка цялата тази история, много жалка!!! И това ми било доброта и щедрост! Ха, ха! Моля, не на мене тея филми!