.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    А тези неща успешно ли ги практикуваш, че така ревностно защитаваш съществуването им?
    Някои.Аз никога не защитавам някаква измислица.

Rebirthing умна глава си умнаааааааа.Иначе то се вижда разликата между вярванията на защитника и безименния.Но са се съюзили,защото имат общо-вярата.И с риск да се почетвъртя ще кажа,че в астралната проекция са отговорите на въпросите ви.Не че съм се проектирал де,но ще бъде много хубаво ако успея и вие също.
    Последно редактирано от Incadeptus : 08-30-2012 на 16:11

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Някои.Аз никога не защитавам някаква измислица.

Rebirthing умна глава си умнаааааааа.Иначе то се вижда разликата между вярванията на защитника и безименния.Но са се съюзили,защото имат общо-вярата.И с риск да се почетвъртя ще кажа,че в астралната проекция са отговорите на въпросите ви.Не че съм се проектирал де,но ще бъде много хубаво ако успея и вие също.
    Няма разлика във вярванията ни слепи ли сте. Иначе какво и се мазниш, тя противоречи на всичките ти идеи и теории(е по принцип не пречи да е умна де но само това не стига)
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Иначе то се вижда разликата между вярванията на защитника и безименния.Но са се съюзили,защото имат общо-вярата.
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Няма разлика във вярванията ни слепи ли сте.
    добреее, дайте примери да видим къде се различаваме с Nam3less3 и ние с него ще си се разберем и ще изгладим нещата, като направим справка с православното учение.............. но едва ли ще намерите такива.

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    добреее, дайте примери да видим къде се различаваме с Nam3less3 и ние с него ще си се разберем и ще изгладим нещата, като направим справка с православното учение.............. но едва ли ще намерите такива.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Един от начините да ти отговоря кратко е този:

Значи ти противопоставяш Библията на науката на атеистите (защото има и доста научни изводи потвърждаващи Библията)

тук трябва всеки да ИЗБЕРЕ за него си кое е по-важно и достойно за него (свободна воля му се вика) - аз лично избирам и се доверявам на Библията като по-достоверен източник.
    Ти казваш че има много научни източници, подкрепящи Библията, и писанията в нея. Казваш че избираш да вярваш да вярваш на Библията, защото тя е по-достоверна.
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Ако всичко това го тълкуваш буквално, значи имаш разсъдък като на хората от преди 2000 години.
    Неймлес пък се прави на много извисен и казва че търси смисъл, философия, мъдрост в библията.
    Той казва че това не трябва да се взима предвид буквално.

Това бяха два коренно различни отговора на един и същи въпрос.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 08-30-2012 на 17:41

Мега фен
    И с риск да се почетвъртя ще кажа,че в астралната проекция са отговорите на въпросите ви.Не че съм се проектирал де,но ще бъде много хубаво ако успея и вие също.
    абе Incadeptus, баба ти или майки ти да не е някаква екстрасенска....................... мисля че някой на когото имаш силно доверие ти влияе и то сериозно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си