.
Отговор в тема
Страница 28 от 34 ПървиПърви ... 18242526272829303132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 827
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bishkotka Виж мнението
    значиии щом го пише в астро форума е 100 % истина ;дд ... оокей
    и да знаеш след ''първо'', следва ''второ''.. както и да е ..
    има милиони привърженици по света на теорията за анунаките..даже наскоро и по бтв имаше някъв репортаж...
    това че на нас хората са ни необходими тази температура и ниво на кислород не означава и че на другите същества в системата са им необходими
    не трябва да се вярва на всичко в нета дума по дума ... (знам , че все някои ще възрази ама точно тва правите)
    повечето от вас май нямате никви източници различни от някви форумчета и книги писани след 2005 година..

предварително се извинявам, че мисълта ми не е последователна и изчерпателна ама съм на няколко чашки , а и не ми се задълбава...... ;д

дай ми доказателство , че хората са построили Стоунхендж
    Ти четеш ли или блееш някъде ?
    Къде съм написала, че всичко по форумите е истина ? Пиша точно ОБРАТНОТО. Впрочем да знаеш, че изречения се започват с ГЛАВНА буква, пфууу.
    Прочети първо кой е този, който е измислил всичко това с Анунаките. Неговите преводи са 'изсмукани от пръстите' и доказано грешни. Нашият ръст е в следствие от нивата на кислород, ако нивата бяха по-големи и ние щяхме да сме по-масивни и големи/високи. Така че на 5-10 метрови същества със сигурност ще са им нужни огромни нива на кислород. А за температурата сам/а прави сметка възможно ли е да съществува какъвто и да е живот на -300 и повече градуса, а за температурите на звездите да не говорим. Едва ли може да обясниш как оцеляват на подобни температурни промени, но най-добре обясни първо как поддържат живот на 60 000 градуса по Фаренхайт или пък на -300 по Целзий.
    А ако ще вярваш на БосфорТиВи /БТВ/ то просто мога да ти се изсмея. Още през 2008-ма показаха колко са смешни когато говореха, че света щял да свършва щото видиш ли в ЦЕРН пускали Големият адронен колайдер. Сякаш подобни опити не са се правили изобщо, което разбира се, не е така. Битиви-то да си опресни информацията първо пък после да говори за Анунаки. НАСА казаха, че такава планета като Нибиру нито има, нито идва към нас и всеки чието IQ покрива нормата, ще го разбере. Все пак ако ни приближаваха отдавна щяхме да сме ги засекли и дори видели с 'просто око'.

А за Стоунхендж, не мога да съм сигурна, но и ти също.

Град
    стара загора
    какво се хващаш за всяка дума :Д
    не съм казала, че ти си го казала, говорех в множествено число
    и сяя последно тоя е измислил историята с анунаките или е направил 'изсмукан от пръстите си превод' и кви са тея доказателства, които отричат цялата история
    ми добре няма да говорим за температурата на звездите, щото няма и смисъл, не виждам защо го спомена изобщо
    и просто вметнах тва с бтв като пример, че историята набира скорост и се разпространява и не помня някой да е казал, че Нибиру ще приближи Земята 2012г. че да се забелязва..
    повярвай ми IQ-то ми покрива нормата ;д и точно за това не вярвам на всяка дума на НАСА .. там няма никва прозрачност.. до простолюдието не достига почти никаква информация така че не ми ги давай за пример

За Стоунхендж няма от къде да съм сигурна и точно за това не го отричам ..
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Град
    София
    Закария Ситчин е 'направил' превод, уж. Интерпретациите са си лично негови, т.е може и да са измислени. Човекът претендира, че само той си ги разбира, което показва до колко са достоверни т.нар. му преводи.
    А тва, че Нибиру приближава го пише в почти всеки един конспираторски сайт, което беше и повод на един от учените на НАСА да обясни, че такова нещо няма. Ясно, че НАСА си има своите засекретени работи, но в случая човека просто обясняваше, че света няма да свърши на 21 декември тази година.
    А за Анунаки в днешно време всеки може да си напише каквото реши...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Абе нищо не знаем бе как не го разбрахте.Всеки може да пише разни работи,но никой не може да бъде сигурен в тях и тва е истината,пък каквото ще да си говорим.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Град
    София
    Знам достатъчно за да отреча това...

Град
    стара загора
    да наясно съм с това, че много хора смятат, че Нибиру приближава, но това не означава, че ще се случи на 21.12 и никои не говори за края на света
    вярно е, че всеки може да напише каквото си поиска ама истината си седи някъде там ...
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Град
    София
    Ами седи си. Може това с рептилите да е просто баламосване. Биохимията е една за цялата Вселена. Извънземните може да са досущ като нас на външен вид, а не да са люспести влечуги ...Има хора до толкова задълбали в конспирации, че може да не забележат нещо което става под носа им.

А може и въобще да не съществуват

Град
    София
    Което от гледна точка на математиката би било невероятно.

Цитирай Първоначално написано от Cokie Виж мнението
    А може и въобще да не съществуват
    Да ама съществуват.Това е едно от малкото неща,вкоито съм сигурен.И да и аз вярвам,че някои извънземни може да са досущ като нас.Но има много извънземни раси и повечето са хуманоиди,които приличат на нас,но с малки разлики.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    ^Понеже са от особена важност за нас тези твоите убеждения.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    А знаеш ли законите в квантовата физика,която е много по-вярна от другата физика?
    След като много хора са с такива разбирания, нищо чудно, че е достатъчно да ви кажат "квантова физика" и сте се вързали на поредните шарлатански глупости.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Са се оказа, че имало и по-вярна физика, хааа. Квантовата физика е просто тял на самата физика...

В настоящето! Сичко друго е промивка на мозъци ..

Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    В настоящето! Сичко друго е промивка на мозъци ..
    Да продължавай да си вярваш! Аурис не ми пука дали те вълнуват разсъжденията ми.Мисля,че още не съм толкова откачил,че да не мога да различа кое е шарлатанска глупост и кое-не.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Да продължавай да си вярваш! Аурис не ми пука дали те вълнуват разсъжденията ми.Мисля,че още не съм толкова откачил,че да не мога да различа кое е шарлатанска глупост и кое-не.
    Не е нужно да си откачил, просто вместо измислиците на разни физически лица в нета чети повече учебниците.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Не е нужно да си откачил, просто вместо измислиците на разни физически лица в нета чети повече учебниците.
    И най-вече Библията нали? ;д

Голям фен Аватара на Богиня
    Не знам вярваща ли съм. Православна християнка при все, НО всички ''божи служители'' ме карат да изглеждам...
    Библията не съм я чела, нямам и намерение. Както е казал един Велик Мъж /Рей Чарлс/-няма нищо написано нито в Стария, нито в Новия завет, което да гласи, че вярваш ли в написаното, ще си лишен от неприятности.
    Общо взето и аз съм на това мнение и не смятам за необходимо посещението на ''божите'' храмове, в днешно време, обитавани от баш бая ''вярващи, морални и съвестни ХОРА''...

...май не съм атеист.
    ...и в зелените човечета вярвам!

Ееееее тук и аз съм съгласен с теб БОГИНЯ и се радвам,че поне в извънземни вярваш ;д

Това трябва да се отбележи в календара на маите, бре мой човек... Айде, наздраве!...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Вярвам в себе си.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Всеки човек малко или много, рано или късно започва да вярва в себе си. Темата, както се вижда, е в раздел ''ФЛС и Религия''...

Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Това трябва да се отбележи в календара на маите, бре мой човек... Айде, наздраве!...
    :*

Фиуу, повече от поласкана съм! Спирам спама!

Супер фен
    Град
    Пловдив

Държах да отбележа.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си