.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 827

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Усещам как Сатаната и Амбигуоус ще станат приятели :д Но трябва да си много ограничен,за да вярваш само на законите на Нютон и земните неща.
    Не намесвай "вяра" с физика или каквито и да било природо-математически науки.

Това, че се опитваш да ме засегнеш на лична основа просто показва, че по някакъв начин съм ти въздействал и твоята несигурност се опитва да скалъпи нещо. Сам съм си изградил и структурирал вярванията, а не като безличен и безхарактерен индивид да се уповавам на някакви приказки написани с цел манипулация на масите и то какви приказки - противоречащи си не на едно място.

Науката го е доказала, независими циливизации делящи ги хиляди километри и векове, стигат до същите изводи, защо - много просто, защото това е изградено на базата на научният метод и може да има само една истина.
    А какво става в същата ситуация с религиите, едни стават християни, други будисти, трети ислямисти, да не говорим за прототипите на християнската религия, които са имали абсолютно същите черти, но са съществували хиляди години по-рано.

//defender: Моля разясни, с какво този цитат прави Християнството по-достоверно от голямото спагетено чудовище, че нещо не разбрах?
    Последно редактирано от Ambiguous : 10-25-2012 на 14:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си