- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една вечер, след това връзка?
За и съм правил/а.
За, но не съм правил/а.
Против, правил/а съм.
Против и не съм правил/а.
Против съм секса за една вечер по ред причини, не ми се изброяват, а и си мисля, че на всички са ни ясни. Среща без секс съм имала, но никога секса не е "идвал" за две седмици. При мен е така: трябва да усетя, че наистина съм сигурна в него и в себе си, да му имам доверие и най-важното е да съществува любовта помежду ни.
Макар, че познавам една двойка , които имаха изживяване секс за една вечер, като до няколко дена решиха, че искат да са си заедно. И все още са си заедно, вече около 2 години. Няма лошо , ако нещата ще бъдат сериозни , но принципно съм против секса за една вечер.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Точно така. Смайлз, с това няма доникъде да стигнеш. Така разсъждаваш защото си още малка, но с времето ще си промениш мнението.
По темата: Не съм правила секс за една вечер. Бих ли го направила? Да. Има моменти, в които искам просто да го получа, независимо от човека, стига той да е симпатичен и сингъл.
Колкото до това, дали след секс за една вечер е възможна връзка, да възможна е. Има страст, тръпка, неизвестност, които винаги привличат човек.