.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ако комплиментите са насилени и безпочвени ще усети.. Нямаш ли желание и нужда да й направиш един, не виждаш ли причина, поради която да го направиш.. Просто недей.

П.С. Не мисля, че "връзката" ви има каквото и да е бъдеще.. Колкото и да е готин/печен/приятен за общуване човек, няма ли го чисто физическото привличане.. заеби.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Град
    София
    Офф, честно, ама супер много се нервя на хора, които се "преструват", че харесват другия в една връзка. Пич, ти направо си го лъжеш яко момичето. Бъди откровен с нея, защото след време като разбере за лицемерното ти държание няма да и стане добре и всъщност може да не сте вече приятели.. Докато, ако и признаеш, че е било само физически контакт, може да си има "достойнството" и разбира се приятелството да се запази.. Вмомента на този етап постъпката ти е супер егоистична и не до там обмислена. Щом не я харесваш - заебаваш я, оставате си приятели. Лицемерно, гадно, просто лъжеш като си си "гадже" с нея, щом и грам не те привлича.. Пък за комплименти, на външнния вид, само защото не се харесвала, бля-бля, дрън-дрън.. В една съществена, сериозна връзка не бива да се преструваш, трябва да наблегнеш на наистина красивото у нея, но като гледам на този етап няма смисъл и от комплименти, защото от това, което разбирам, теб не те привлича нищо в нея..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Автора я харесва, само че не физически. Може да е влюбен в характера и, но сведе ли се до лицето и, той прави впечатление на такъв, който би по скоро застрялал себе си, отколкото да зяпа в очите и и да повтаря колко е красива.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    пусни ни смимка;д

Благодаря на всичко за мненията и съветите,доста от тях ми помогнаха

Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    пусни ни смимка;д
    От отлежалата ракия на дядо не искаш ли да ти пратя?!?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Абе я по-полека, бе . Не виждаш ли, че се бъзикам?!

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Ти ако искаш да си с нея, то тогава ще трябва да се примириш с външността и. И не се опитвай да и правиш комплименти, които няма да са искрени.

Цитирай Първоначално написано от Kira_fen Виж мнението

От отлежалата ракия на дядо не искаш ли да ти пратя?!?
    Да, моля !!!

Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Абе я по-полека, бе . Не виждаш ли, че се бъзикам?!
    Не скачай и ти толкова,не виждаш ли че и аз се бъзикам?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си