- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПЕШНО МНЕНИЕ!
Здравейте,притеснена съм и то много..на 9 декември 2011 преспах с едно момче,но половият ни акт продължи не повече от 15мин. защото се отказах заради един бивш..но съм напълняла с 7кг г/д за този период..имам си цикъл,направих си тест-отрицателен е..и момчето каза че не е свършило + това бяхме с презерватив..притеснява ме напълняването възможно ли е да съм забременняла и да съм в 4ти месец? Моля ви за съвет.Благодаря![]()
трол трол трол.
Ако не си, извинявай и спри да се тъпчеш с хамбургери и пържени картофки.
о боже..просто питам,защото съм притеснена!!!
:Д добре де,просто попитах не се нуждая от храната вии..
За 4 месеца си попрекалила с храната около Коледа и сега Великден. Как може да питаш дали си бременна, защото си напълняла с 7кг, след ЦЕЛИ 4 месеца.
Накъде отива света...
Защо правиш секс след като явно не знаеш най-елементарни неща като това, че не може да си бременна и да имаш цикъл? Не се обиждай, обаче.. :х
^ е тука се изказа неподготвена... бтв. цветна бременност му се вика
а и към авторката : за 4 месеца 7 кг. е от много ядене.. повечето хора зимата качват.. това е по 1кг. г/д. на месец бе момиче,успокой се !
да знам че това с цикъла е невъзможно,но..всички ми казват,че няма как да съм бременна,но има и много които ме питат дали не съм..и за това съм изпаднала в паника
^ това беше за горния пост.. т.е. над теб точно
о боже ;д;д; explosion коментара със женския род беше за Зайче ;д;д;д
значи не е възможно ? защото за 4 месеца няма как да ми проличи видимо..нямам повръщане,а цикъла попринцип не ми е много.. и теста беше отрицателен,но нещо ме човърка..и ме кара да се притеснявам
+ съм за още един тест,а най-добре гинеколог мене ако питаш ;д;д;д
е да,и започвам да се притеснявам още повече..след 3тия месец не се навиват да правят аборти..а съм само на 16 и както майка ми знае,че съм девствена..ще го закъсам :Д
Напълняването е само един от признаците за бременност. Има толкова много други - гадене, глад, сънено настроение, непоносимост към храни и миризми, които иначе си обожавала, уголемяване на гърдите. Да имаш някои от тези? А цикъла ти как е? Да си забелязала промяна в цвета или количеството? По-дълъг ли е или по-кратък?
ами..ям си стабилно даже забелязах днес,че не съм гладна,но продължавам да ям и имам чувството,че ще се пръсна...чувствам умора,ама не ми прави впечатление и преди съм чувствала..непоносимости нямам,гърдите са ми нормални само 2 седмици преди цикъл ми стават по-твърди каточе ли..цикъла ми е нормален идва ми г/д на време,промяна в цвета няма..преди имах слабо кървене,но сега си ми е нормално..даже след първия ми полов контакт имам малко по-болезнен цикъл..проблема е,че момчето казва,че не е свършило,ама като ми звънна вика направи си тест щото ми казаха,че преди секса ако не съм си взел душ и някви простотии + това бяхме с презерватив..