- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПЕШНО МНЕНИЕ!
Честито!Ще имаш тризнаци или 2-3 повече..или ако не ще родиш приблизително 5-6 кг БЕБЕ! ЕВАЛАРКАТА ОТ ТЕБЕ ШИ СТАНИ ЕБАТИ ЯКАТА МАЙКА![]()
е това ми е ясно..ама не съм сигурна той дали е сигурен че не е свършил..въпреки че за 15мин..нз как ще стане номера..
Той номера много лесно може да стане.
Ужас.
много успокойтелноо (party)
оф божеее нали сте били със презерватив т.е. дори и да е свършил сте се пазили ,нямаш други симптоми т.е. си напълняла от ядене - сама каза,че доста хапваш,направила си си тест бил е отрицателен.. какво повече искаш бе жена оф божеее ;х;х;х;х
и ако продължиш с тъпите въпроси не знам за другите,но аз няма да ти отговарям,а щом си толкова притеснена отиваш на гинеколог и толкова.. не сериозно вече темата започва да ми прилича на тролене![]()
мацка,не знам на какво ти прилича темата,ама на мене никак не ми е розово и просто се нуждаех от съвет..а не от храна както повечето 'многознайковци' мерси все пак![]()
Като виртуален гинеколог бих ти препорачал куршум в главата или да си прережеш вените.И двата варианта работят еднакво но единият наподобява презерватив другият Ескапел.И ако не греша може даже да имаш осемзнаци!
И ето да ти е розово
![]()
духовит си ти ахаххах
добре.. достатъчно отговора ти дадохме,изобщо в овулация ли си била ? щом теста е отрицателен,щом сте ползвали презерватив и още по-малко щом той НЕ е свършил какви отговори искаш по темата ? спокойно бе момиче.. шашкаш се за нищо.. след време тия нерви пари ще струват.. айде успокои ли се или ?
уж да..но мисля утре да си направя още един тестблагодарско
а така и да ти е спокойно на главата.. айде лека
Бе аз ви казах бе! Видяхте ли?! Жени.. да си направи още един тест, само че за подкожни мазнини!
Съгласна съм!!
И какво като си девствена?! На мен майка ми ми го е обяснявала това още, когато бях на 11, за да съм подготвена, а не след няколко годинки да се чудя бременна ли съм, не съм ли, както прави авторката вмомента..![]()
По темата: Щом напълняваш иди на гинеколог, но като гледам си похапваш както трябва и най-вероятно напълняването се дължи на храната.. :Р Много се притесняваш, вместо това вземи се образовай малко на тема секс и бебета..![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Виж ся другите не ги слушай ... Всичко е вярно ...щом не си си зела душ преди секса и с 2 презерватива да сте го правили пак опасността е голяма...невъзможно е да качиш 7 кг за толкова време без плод.Може да потърсиш в гоогле за статистическо наддаване на месец/кг. при цветна бремменност.Така че , не се стряскай , но си бременна и да повториш теста пак няма да ти покаже това ,което искаш ...така че моя съвет е да продължиш да плюскаш и има шанс да задушиш плода ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
+ 5X
+
+
+
+
= 7 KG
at least it was before i fucked everything up
пфф, ужасни сте, като гледам тия снимки ^ и на мен започва да ми се приисква да стана майка![]()
И един съвет към авторката: отиди на гинеколог вместо да си биеш главата в хладилника и да се чудиш кой е прав!
И според мен всяко момиче трябва да отиде на гинеколог, след като го е направила и не, за да види дали "теста е валиден, а Жоро е невинен" ;D а защото поне 80% от момичетата, които не са ходили на гинеколог преди са податливи на инфекции, имат гъбички, бяло течение и т.н., и т.н. И не защото са нечистоплътни, може да се миеш през 10 минути и пак да си ги отглеждаш тия работи в теб.
Съветът ми е да послушаш съвета ми ;d ако не си бременна 100% ще ти открият някакви работи, които са ти за лечение.. ще се друсаш с няквии хапчета там 2 месеца, но поне ще знаеш, че си чиста ;]
Човек, то половината свят не знаят що са ваксини против полово предавани болести, както можеш да се убедиш - не знаят какво е цветнd бременност, в други теми - предеякулационна течност.. Бе света не знам на къде отива, но честно, авторката явно има сериозни проблеми щом пише тука вместо да ходи при гинеколог.. Бе дето се казва и земетресение да има някои ще си стоят по комповете във форумите.. Тръгнали да правят секс, а и двамата са тъпи като гумени галоши!
Първоначално написано от Scarface_
![]()
![]()
![]()
Къртиш!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
^ Техен си проблем.. едни са подготвени и наясно с някои неща, други - не. Учим се от грешките си все пак, нали?![]()