.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не е простимо на 14 поне (предполагам) да не знаеш такива неща, ако ще и монахиня да си.
    Авторке, направи си още един тест.
    Обясних защо не знам и кое ме е объркало всъщност.. Е, сега вече знам.. ама аз така или иначе не съм се засилила да правя секс, и за това не съм се интересувала чак толкова. :д

пп: На 13 съм :д.

Banned Голям фен
    Честито!Ще имаш тризнаци или 2-3 повече..или ако не ще родиш приблизително 5-6 кг БЕБЕ! ЕВАЛАРКАТА ОТ ТЕБЕ ШИ СТАНИ ЕБАТИ ЯКАТА МАЙКА

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nqmatakuvprofil Виж мнението
    щото ми казаха,че преди секса ако не съм си взел душ и някви простотии + това бяхме с презерватив..
    Моля? Вие нормални ли сте? И двамата се тъпи патки, които въобще не трябва да правят секс. Ужас.

С презерватив ако сте го направили и ако момчето не е свършвало, не знам въобще защо се филмираш.

е това ми е ясно..ама не съм сигурна той дали е сигурен че не е свършил..въпреки че за 15мин..нз как ще стане номера..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Той номера много лесно може да стане.

Ужас.

много успокойтелноо (party)

Banned Мега фен
    оф божеее нали сте били със презерватив т.е. дори и да е свършил сте се пазили ,нямаш други симптоми т.е. си напълняла от ядене - сама каза,че доста хапваш,направила си си тест бил е отрицателен.. какво повече искаш бе жена оф божеее ;х;х;х;х

Banned Мега фен
    и ако продължиш с тъпите въпроси не знам за другите,но аз няма да ти отговарям,а щом си толкова притеснена отиваш на гинеколог и толкова.. не сериозно вече темата започва да ми прилича на тролене

мацка,не знам на какво ти прилича темата,ама на мене никак не ми е розово и просто се нуждаех от съвет..а не от храна както повечето 'многознайковци' мерси все пак

Banned Голям фен
    Като виртуален гинеколог бих ти препорачал куршум в главата или да си прережеш вените.И двата варианта работят еднакво но единият наподобява презерватив другият Ескапел.И ако не греша може даже да имаш осемзнаци!
    И ето да ти е розово

духовит си ти ахаххах

Banned Голям фен
    духовит си ти ахаххах
    DA BAUWS!

Banned Мега фен
    мацка,не знам на какво ти прилича темата,ама на мене никак не ми е розово и просто се нуждаех от съвет..а не от храна както повечето 'многознайковци' мерси все пак
    добре.. достатъчно отговора ти дадохме,изобщо в овулация ли си била ? щом теста е отрицателен,щом сте ползвали презерватив и още по-малко щом той НЕ е свършил какви отговори искаш по темата ? спокойно бе момиче.. шашкаш се за нищо.. след време тия нерви пари ще струват.. айде успокои ли се или ?

уж да..но мисля утре да си направя още един тест благодарско

Banned Мега фен
    а така и да ти е спокойно на главата.. айде лека

Голям фен Аватара на explosion_
    Бе аз ви казах бе! Видяхте ли?! Жени.. да си направи още един тест, само че за подкожни мазнини!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Моля? Вие нормални ли сте? И двамата се тъпи патки, които въобще не трябва да правят секс. Ужас.

С презерватив ако сте го направили и ако момчето не е свършвало, не знам въобще защо се филмираш.
    Съгласна съм!!

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ъъ, за първи път чувам за това.. Дори си спомням една позната на мама като плачеше, защото уж била бременна, а имала цикъл (искаше да забременее) ама явно не съм разбрала правилно.. Ама на мен ми е простено, защото съм девствена.. :д
    И какво като си девствена?! На мен майка ми ми го е обяснявала това още, когато бях на 11, за да съм подготвена, а не след няколко годинки да се чудя бременна ли съм, не съм ли, както прави авторката вмомента..

По темата: Щом напълняваш иди на гинеколог, но като гледам си похапваш както трябва и най-вероятно напълняването се дължи на храната.. :Р Много се притесняваш, вместо това вземи се образовай малко на тема секс и бебета..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Повече от фен Аватара на Scarface_
    Виж ся другите не ги слушай ... Всичко е вярно ...щом не си си зела душ преди секса и с 2 презерватива да сте го правили пак опасността е голяма...невъзможно е да качиш 7 кг за толкова време без плод.Може да потърсиш в гоогле за статистическо наддаване на месец/кг. при цветна бремменност.Така че , не се стряскай , но си бременна и да повториш теста пак няма да ти покаже това ,което искаш ...така че моя съвет е да продължиш да плюскаш и има шанс да задушиш плода ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    Виж ся другите не ги слушай ... Всичко е вярно ...щом не си си зела душ преди секса и с 2 презерватива да сте го правили пак опасността е голяма...невъзможно е да качиш 7 кг за толкова време без плод.Може да потърсиш в гоогле за статистическо наддаване на месец/кг. при цветна бремменност.Така че , не се стряскай , но си бременна и да повториш теста пак няма да ти покаже това ,което искаш ...така че моя съвет е да продължиш да плюскаш и има шанс да задушиш плода ...
    .. !

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Фен
    Град
    Варна бе, лек !

Повече от фен Аватара на ggb
    + 5X

+

+

+

+

= 7 KG
    at least it was before i fucked everything up

пфф, ужасни сте, като гледам тия снимки ^ и на мен започва да ми се приисква да стана майка

И един съвет към авторката: отиди на гинеколог вместо да си биеш главата в хладилника и да се чудиш кой е прав!
    И според мен всяко момиче трябва да отиде на гинеколог, след като го е направила и не, за да види дали "теста е валиден, а Жоро е невинен" ;D а защото поне 80% от момичетата, които не са ходили на гинеколог преди са податливи на инфекции, имат гъбички, бяло течение и т.н., и т.н. И не защото са нечистоплътни, може да се миеш през 10 минути и пак да си ги отглеждаш тия работи в теб.
    Съветът ми е да послушаш съвета ми ;d ако не си бременна 100% ще ти открият някакви работи, които са ти за лечение.. ще се друсаш с няквии хапчета там 2 месеца, но поне ще знаеш, че си чиста ;]

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    пфф, ужасни сте, като гледам тия снимки ^ и на мен започва да ми се приисква да стана майка

И един съвет към авторката: отиди на гинеколог вместо да си биеш главата в хладилника и да се чудиш кой е прав!
    И според мен всяко момиче трябва да отиде на гинеколог, след като го е направила и не, за да види дали "теста е валиден, а Жоро е невинен" ;D а защото поне 80% от момичетата, които не са ходили на гинеколог преди са податливи на инфекции, имат гъбички, бяло течение и т.н., и т.н. И не защото са нечистоплътни, може да се миеш през 10 минути и пак да си ги отглеждаш тия работи в теб.
    Съветът ми е да послушаш съвета ми ;d ако не си бременна 100% ще ти открият някакви работи, които са ти за лечение.. ще се друсаш с няквии хапчета там 2 месеца, но поне ще знаеш, че си чиста ;]
    Човек, то половината свят не знаят що са ваксини против полово предавани болести, както можеш да се убедиш - не знаят какво е цветнd бременност, в други теми - предеякулационна течност.. Бе света не знам на къде отива, но честно, авторката явно има сериозни проблеми щом пише тука вместо да ходи при гинеколог.. Бе дето се казва и земетресение да има някои ще си стоят по комповете във форумите.. Тръгнали да правят секс, а и двамата са тъпи като гумени галоши!

Цитирай Първоначално написано от Scarface_
    Къртиш!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

^ Техен си проблем.. едни са подготвени и наясно с някои неща, други - не. Учим се от грешките си все пак, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си