.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на D1esel

Чудя се защо ку*вите карат все големи коли, при условие, че и малките ще им свършат

същата работа? Гледам някакви слаботелесни анорексички в някакви големи джипове. И без другото не могат да карат, пък те и джипове

Banned Супер фен
    Защото големите коли се свързват с престиж. Пък и от комплекси.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Защото големите коли се свързват с престиж. Пък и от комплекси.
    Какъв престиж бе, да не могат да я паркират никъде На запад, поне там, където аз съм бил, масово в големите градове се предпочитат малки коли, а тук на тоя паркинг - хал - все големи Комплекси само са

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ами както си я написал тая тема,не се бях замисляла,ама сега наистина се зачудих.Ама и то в България с тея дупки освен джип не знам какво трябва да караш
    Но сериозно,не знам,момиче съм,но винаги съм искала някаква малка и спортна количка.И джип няма да откажа разбираш ли,ама за какво ми е
    П.П. Къде са емотиконките ?
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

защото повечето нямат избор какво да карат. Нямат парите за да ги имат. За да карат джипове , значи карат на някой колата.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Рейсовете вършат най-хубава работа. Седнеш си, пътуваш колкото си искаш (аз безплатно, другите с по 1 лев), няма данъци, винетки, глоби, разправии с полиции, чудене къде да паркираш, че да не ти вдигнат или ударят колата ...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Рейсовете вършат най-хубава работа. Седнеш си, пътуваш колкото си искаш (аз безплатно, другите с по 1 лев), няма данъци, винетки, глоби, разправии с полиции, чудене къде да паркираш, че да не ти вдигнат или ударят колата ...
    Абе не е баш така .. когато е извън градско (имам предвид на 40 мин да кажем от града ) и да пътуваш 40 мин прав за 2 лева не е работа.На мен си ми дай кола,пък които иска да си жътка с бабите и дядовците по автобусите.

И все пак как се слагат емотиконките бе ? С тоя новия вид на Тийна не мога да се оправя
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    същата работа? Гледам някакви слаботелесни анорексички в някакви големи джипове. И без другото не могат да карат, пък те и джипове
    Лошото от цялата работа е, че не са съобразителни шофьори. Като се връщах от баба ми и дядо ми в понеделник, половин час карахме зад някакъв джип БМВ от новите серии, който се движеше с 80-90 и се беше образувала дълга колона от автомобили зад него. Когато го изпреварихме, познай... Същата, която описваш, със слънчеви очила и говори по телефона...
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    И все пак как се слагат емотиконките бе ? С тоя новия вид на Тийна не мога да се оправя
    http://web.search.bg/export.php?id=7e69ee+0

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Аз на такива има викам кифли джипарки. Те са си направо страшни. Взела ми книжка онзи ден, а вече е в джипа без изобщо да е наясно с габаритите му. С една ръка пиши и си слага гланц, гледайки в огледалото, с другата говори по телефона, а светофара свети зелено вече половин минута. Истински кошмар.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от M280 Виж мнението
    Да-да, а всъщност е толкова бавно и изморително. Примерно аз от нас за 5 минути съм с колата до НДК, а с автобус не искам и да си го помисля - 5-10 минути пеша до спирката, а може и повече, после чакане още не знам колко, после трябва да сляза, да вървя 5-10 минути до спирката на трамвая, после да го чакам още колко време, после да ми се влачи 14 минути. Същото и на връщане - цяла екскурзия - загубени час и половина, изморен, съсипан и дал пак няколко лева за билети. И това е лятото - а какво е зимата същото нещо на студа? Ами ако вали дъжд, сняг и т.н. да не говорим, после ще трябва и обувките да си чиста на всичкото отгоре. А в транспорта ще се сблъсквам с разни мръсни хора, които не са си мили зъбите в последните 20 години, та да ме заразяват.
    Да, данъците, застраховките, бензина, поддръжката, грижите, всичко това също е много, ама аз понеже съм пич не плащам и карам нелегално - докато ме хванат - после адвокати и така. Но това си е заради ЕС - преди не беше така и беше евтино всичко.

Обаче все пак транспорта си има предимства - можеш да срещнеш разни симпатични момичета в него и аз мисля да започна по-често да се возя поради тази причина.
    От къщи до центъра, където е всичко, което ми трябва и ходя всеки ден, ми отнема точно 20-25 минути да ида до спирката, да дойде рейсът, и да ме закара. Пък и нямам бърза работа, с колата тати като ме е карал, горе-долу пак толкова време излиза.

Град
    Пловдив
    Веднъж пътувах в София 29 спирки до зоопарка, по едно време стана досадно, ама какво пък - седиш си, возят те, разглеждаш

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    слаботелесни анорексички
    ТЕ НЕ СА АНОРЕКСИЧКИ И В СЛАБОТЕЛЕСНИТЕ МОМИЧЕТА НЯМА НИЩО ЛОШО!!!!!

I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Аз на такива има викам кифли джипарки. Те са си направо страшни. Взела ми книжка онзи ден, а вече е в джипа без изобщо да е наясно с габаритите му. С една ръка пиши и си слага гланц, гледайки в огледалото, с другата говори по телефона, а светофара свети зелено вече половин минута. Истински кошмар.
    Охх..
    Абе.. Ако ги нямаше такива - в пъти по-добре щеше да е. Нямаше да има толкова жертви по пътищата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си