- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Чудя се защо ку*вите карат все големи коли, при условие, че и малките ще им свършат
същата работа?Гледам някакви слаботелесни анорексички в някакви големи джипове. И без другото не могат да карат, пък те и джипове
![]()
Защото големите коли се свързват с престиж. Пък и от комплекси.
Ами както си я написал тая тема,не се бях замисляла,ама сега наистина се зачудих.Ама и то в България с тея дупки освен джип не знам какво трябва да караш![]()
Но сериозно,не знам,момиче съм,но винаги съм искала някаква малка и спортна количка.И джип няма да откажа разбираш ли,ама за какво ми е![]()
П.П. Къде са емотиконките ?![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
защото повечето нямат избор какво да карат. Нямат парите за да ги имат. За да карат джипове , значи карат на някой колата.
Рейсовете вършат най-хубава работа. Седнеш си, пътуваш колкото си искаш (аз безплатно, другите с по 1 лев), няма данъци, винетки, глоби, разправии с полиции, чудене къде да паркираш, че да не ти вдигнат или ударят колата ...![]()
Абе не е баш така .. когато е извън градско (имам предвид на 40 мин да кажем от града ) и да пътуваш 40 мин прав за 2 лева не е работа.На мен си ми дай кола,пък които иска да си жътка с бабите и дядовците по автобусите.
И все пак как се слагат емотиконките бе ? С тоя новия вид на Тийна не мога да се оправя![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Лошото от цялата работа е, че не са съобразителни шофьори. Като се връщах от баба ми и дядо ми в понеделник, половин час карахме зад някакъв джип БМВ от новите серии, който се движеше с 80-90 и се беше образувала дълга колона от автомобили зад него. Когато го изпреварихме, познай... Същата, която описваш, със слънчеви очила и говори по телефона...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Аз на такива има викам кифли джипарки. Те са си направо страшни. Взела ми книжка онзи ден, а вече е в джипа без изобщо да е наясно с габаритите му. С една ръка пиши и си слага гланц, гледайки в огледалото, с другата говори по телефона, а светофара свети зелено вече половин минута. Истински кошмар.
Веднъж пътувах в София 29 спирки до зоопарка, по едно време стана досадно, ама какво пък - седиш си, возят те, разглеждаш![]()