- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Направило ли ви е впечатление, че в България повечето хора са с мургав тен на кожата?
Това е защото българите се чифтосват с цигани защото са богати. Един ден цялото население ще бъде мургаво. Ще станем раса, подобна на негрите.
Да бъда честен, на мен ми е голям комплекс, че съм мургав с черна коса, черни очи
Всички в класа ми (почти де) са със светла кожа и не толкова тъмна коса и ми е гадно, чувствам се като подчовек![]()
Последно редактирано от KumchoValcho : 05-13-2012 на 07:07
Това са глупости .. вярно има мешаници между мангали и българи, но е рядкост поне според мен ... Да поясня на тоя религиозния "nazi" фанатик, че истинската арийска раса са иранските народи а не идеала на Хитлер за руси и белички момченца и момиченцатова е просто глупост .. и го приемете .. като цяло може да се наречем славяни, но по-особен род славяни .. това си го казват и антрополозите и специалистите ... Нормално е да има и българи с по-мургава кожа нормално е и да има с по-светла ... Това не се дължи на смесване с други народи .. не случайно Хитлер е позволявал на немските дами единствено и само (освен с немците) да могат да се кръвосмешават с българи защото сме най-чистия и запазен народ ... Също така изобщо не е вярно, че прабългарите и траките са били ниски ..
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.
Само черните!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
щом си черен си виновен![]()
то густо, то пусто
Цветът на кожата би бил напълно ирелевантен, стига човекът да има работа, да си плаща данъците, да уважава и спазва законите, да се къпе, да говори на български, да пише на кирилица, да си изхвърля боклука в кофите и да милее за Родината. Това разбира се не се отнася за мангалите, тоест за толерантност към тях не може и да се говори.
Плюс това предпочитам леко мургави момичета (не негърки или мангалки естествено), защото съм се нагледал на прекалено бели тук и са ми крийпи. :Д
Сещам се в един филм следната реплика - Ако искате да не влезете в затвора, не бъдете испанец или негър.
n00bs
Тоя пък. Като не те кефи България се изнасяй бе. Един бил по-бял, друг по-мургав, трети еди-къв-си. Не сме ли всичките хора? Историята ни била фалшива и преувеличена. Къв българин можеш да се наречеш, не знам. Казваш го така, сякаш всички трябва се срамуваме от историята ни.. или от цвета на кожата ни. ООоооооооооооо, той е с по-тъмна кожа - не заслужава добро отношение! Дай ся да бием всеки който е с по-мургав тен на кожата.
Това ли ти е начина на мислене? Щот по тая логика лятото тряя те смелим от бой, щото си хванал по-мургав тен и си станал "злобен". Хората се държат така, както и ти с тях! Изградил си си някакво впечатление за такива хора и сега си втълпяваш, че те са по-лоши, завистливи и прочее. Това ще ти изиграе лоша шега, послушай ме!
Не съди книгата по корицата. Особено по цвета и!
Обичам държавата си.
Обичам роднините си.
Обичам траш и хеви метъла.
Обичам бира.
Обичам хората с добри сърца.